به گزارش میمتالز، نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان با خبرنگاران و اصحاب رسانه در محل دفتر شرکت فولاد مبارکه در اصفهان برگزار شد.
مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در ابتدا به ارائه دستاوردهای شرکت در سال ۱۴۰۱ پرداخت و گفت: فولاد مبارکه اصفهان بزرگترین تولیدکننده ورقهای فولادی تخت در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (MENA) با سهم حدود ۲۰ درصدی است و همچنین بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان با ظرفیت ۱۱/۴ میلیون تن در سال است.
محمدیاسر طیبنیا ادامه داد: ارزش فعلی بازار شرکت فولاد مبارکه ۵۱۰ هزار میلیارد تومان است و سهم یک و نیم درصدی در تولید ناخالص داخلی (GDP) کشور دارد.
او با اشاره به سهم شش و نیم درصدی شرکت در تولید ناخالص داخلی بخش صنعت ادامه داد: زنجیره تامین گسترده شامل بیش از ۲۵۰۰ تامینکننده خدمات و کالا بوده و شبکه گسترده مشتریان شرکت شامل بیش از ۱۰۰۰ کارخانه و کارگاه است.
مدیرعامل فولاد افزود: رشد سرمایهگذاری فولاد مبارکه در سال گذشته بیش از ۱۰ برابر مدت مشابه سال ۹۹ بوده است. همچنین این شرکت در نظر دارد ۸۱ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری جدید در سال جاری و ۲۱۶ هزار میلیارد تومان در افق ۱۴۰۴ را محقق کند.
طیبنیا تصریح کرد: این شرکت در تیرماه سالجاری نیز از فاز یک نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی خود بهرهبرداری خواهد کرد. راندمان نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی مبارکه بالغبر ۶۰ درصد است و این درحالی است که راندمان نیروگاههای مشابه فعال، کمتر از ۳۰ درصد است.
محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل فولاد مبارکه اضافه کرد: ۲.۳ میلیارد دلار سرمایهگذاری در حوزه انرژی، کاهش مصرف آب و... توسط فولاد مبارکه انجام شده است.
به گفته طیبنیا، در حوزه بومیسازی بالغ بر ۱۰۰ هزار قطعه در این مجموعه بومیسازی شده است و ما در بومیسازی به ۹۰ درصد خودکفایی دست یافتهایم. در سال جدید بومیسازی حدود ۱۲۰۰ قطعه توسط این شرکت هدفگذاری شده است.
وی گفت: در سال گذشته با وجود تحریمها، محدودیتها، حمله سایبری، کاهش فروش و درآمد این شرکت، ۴۹ هزار میلیارد تومان سود بین سهامداران توزیع شده است.
در ادامه نشست محمدیاسر طیبنیا تاکید کرد: ۱۳۲ درصد افزایش سرمایه در یک سال در فولاد مبارکه انجام شده که طی دو مرحله این افزایش سرمایه انجام شده است.
همچنین سال گذشته ۵۰ درصد افزایش قیمت گاز داشتهایم و گاز را بالاتر از قیمت جهانی خریداری کردیم. نرخ برق ۴۴ درصد و دستمزد حدود ۴۸ درصد رشد داشته است. با وجود این هزینهها، فولاد مبارکه وظیفه خود دانست بازار را کنترل کند که این کار با افزایش ۱۱ درصدی عرضه در بازار صورت گرفته است.
این مقام مسوول گفت: حدود ۲۱ تفاهمنامه با شرکتهای دانشبنیان و دانشگاهها در سال گذشته منعقد شده است. همچنین ۳ شتابدهنده نیز فعال شده است.
همچنین در پایان نشست، جلسه پرسش و پاسخ بین خبرنگاران و مدیرعامل فولاد مبارکه برگزار شد.
منبع: صدای بورس