تاریخ: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۵:۴۷
بازدید: ۷۹
کد خبر: ۳۰۰۲۸۲
سرویس خبر : آهن و فولاد

رسالت فولاد مبارکه خلق آینده بهتر برای کشور است

رسالت فولاد مبارکه خلق آینده بهتر برای کشور است
‌می‌متالز - مدیرعامل فولاد مبارکه عنوان کرد: فولاد مبارکه تنها یک تولیدکننده نیست بلکه رسالت آن خلق آینده بهتر برای کشور و تبدیل شدن به الگوی ملی بنگاه داری است.

به گزارش می‌متالز، طیب نیا، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه اصفهان در نشست خبری با اصحاب رسانه با طرح پرسشی مبنی بر اینکه بنگاه اقتصادی موفق چیست، گفت: بنگاه اقتصادی از جهاتی می‌توان موفق دانست که در ابتدا سودآوری پایداری داشته باشد و منابع موجود را برای سهامداران خود به سود تبدیل کند. دومین مورد رشد، توسعه و افزایش رقابت پذیری است.

وی ادامه داد: سومین مورد را می‌توان شفافیت و سلامت در کار دانست. البته باید توجه داشت یک بنگاه اقتصادی موفق باید به جامعه پیرامون خود در قالب مسوولیت اجتماعی توجه کند و این جزو مورد چهارم به شمار می‌رود.

طیب نیا در گزارش عملکرد گروه فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه بزرگترین تولیدکننده ورق‌های فولادی تخت در غرب آسیا و شمال آفریقا با سهم حدود ۲۰ درصدی، بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان با ظرفیت ۱۱.۴ میلیون تن در سال است.

وی با بیان اینکه فولاد مبارکه سهم ۶.۵ درصدی در تولید ناخالص داخلی در بخش صنعت دارد گفت: فولاد مبارکه سهم ۱.۵ درصدی در تولید ناخالص داخلی در کشور، بزرگترین شبکه گسترده مشتریان و زنجیره تامین کنندگان با بیش از ۳ هزار ۵۰۰ کارخانه دارد.

هدف فولاد مبارکه حضور در جمع ۲۰ شرکت بزرگ فولادی است

طیب نیا با بیان اینکه هدف فولاد مبارکه حضور در جمع ۲۰ شرکت بزرگ فولادی است، افزود: فولاد مبارکه ۵ هدف را در دوره جدید پیگری می‌کند که شامل استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود، توسعه کمی و کیفی و متوازن است.

وی با بیان اینکه توسعه سرمایه‌های انسانی ضامن جهت گیری اهداف است، افزود: تمرکز بر نوآوری و فناوری‌های نوین، تبدیل شدن به صنعت سبز از دیگر اهداف فولاد مبارکه است.

مدیرعامل فولاد مبارکه با بیان اینکه دستیابی به ۱۵ میلیارد دلار درآمد از اهداف این شرکت است، اظهار کرد: فولاد مبارکه می‌تواند در رشد اقتصادی و توسعه صنعت کشور الگو باشد به همین منظور ورود به کسب و کار جدید و تکمیل زنجیره را از اهداف خود قرار داده است.

طیب نیا افزود: در افق چشم انداز فولاد مبارکه ۲۰ درصد سرمایه گذاری در کسب و کار جدید و شرکت‌های دانش بنیان دیده شده است.

وی با اشاره به تامین منابع انرژی و حمل و نقل در راستای محدودیت‌های صنایع گفت: ۲ هزار مگاوات نیروگاه در دست احداث و یا در مسیر احداث قرار گرفته و ۲ میدان گازی نیز در دست مطالعه است که علاوه بر تامین نیاز فولاد مبارکه به شبکه هم گاز رسانی خواهد کرد.

همچنین ۵۰ لوکوموتیو و ۵۰ کامیون جدید خریداری شده و در حال حاضر فولاد مبارکه ۳ هزار واگن جدید دارد. وی با بیان اینکه کشور رتبه دهم در تولید فولاد را دارد، اظهار کرد: سهم فولاد مبارکه از ۳۰ میلیون تن تولید فولاد ۱۰.۲ میلیون تن یعنی ۳۴ درصد است.

استفاده ۱۰۰ درصدی از ظرفیت اسمی فولاد مبارکه

وی با بیان اینکه استفاده ۱۰۰ درصدی از ظرفیت اسمی باعث وجه تمایز این شرکت شده، اظهار کرد: میانگین ظرفیت اسمی در کشور ۶۵ درصد است. با توجه به اینکه زیرساخت‌های لازم کامل نیست، هرچه به جلو پیش برویم ظرفیت اسمی کشور کاهش پیدا خواهد کرد.

وی در خصوص رکورد جدید در فولاد مبارکه بیان کرد: ۶۱ رکورد جدید در سال گذشته ثبت شد که در این بین میتوان به رشد ۳.۸ درصدی در تولید گندله سازی، ۱۰ درصدی در آهن اسفنجی، ۱۰ درصدی در تختال و ۷ درصدی در کلاف اشاره کرد که این پیشرفت در شرایط قطعی گاز و برق با مدیریت منابع و تعمیرات رخ داده است.

وی از رشد ۱۰ برابری سرمایه گذاری نسبت به سال ۹۹ خبر داد و گفت: در اقتصاد بیمار و مشکلات انرژی، رشد سرمایه گذاری بسیار ارزشمند است، در این بین ۵.۸ میلیارد دلار در حوزه‌های مختلف مانند زیرساخت‌ها و زنجیره فولاد تعریف شده، همچنین ۸۱ هزار میلیارد تومان برای سال جاری تعریف شده است.

وی با اشاره به پروژه انتقال آب گفت: از هفته اول مدیریت خود، روی این پروژه تمرکز کردم. خوشبختانه طی بازدید به عمل آمده این پروژه با قدرت پیش می‌رود.

مدیرعامل فولاد مبارکه با بیان اینکه ۵۰ درصد آب این شرکت از پساب تامین می‌شود گفت: برداشت این شرکت از آب رودخانه در سال ۱۴۰۱ میزان ۱۴ میلیون مترمکعب بوده که قرار است ظرف ۳ سال آینده به صفر برسد. همچنین مقرر شده از پساب سایر شهر‌ها نیز استفاده شود.

هدف فولاد مبارکه تولید محصول جدید است

طیب نیا یکی از کار‌های اصلی فولاد مبارکه را تولید محصول جدید دانست و گفت: سال گذشته ۱۴ محصول جدید بدون حضور کارشناس خارجی در فولاد مبارکه تولید شد که این امر در سایه نیرو‌های خبره انجام شده است.

وی از رشد ۸.۴ درصدی بهره‌وری سرمایه انسانی در سال گذشته خبر داد و گفت: ۱۱۰۰ نفر در در سال گذشته از محل آزمون به شرکت فولاد مبارکه جذب شدند. در حال حاضر ۳۵ هزار به طور مستقیم و ۳۸۰ هزار غیرمستقیم در فولاد مبارکه مشغول به کار هستند که ۶ هزار نفر دیگر در ۳ سال آینده جذب این شرکت خواهند شد.

مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به میانگین مصرف آب در جهان گفت: در جهان میانگین مصرف آب به ازای تولید هر تن فولاد ۳.۳ مترمعکب است این در حالی که میانگین مصرف آب در فولاد مبارکه ۲.۲ است.

برداشت این شرکت از آب زاینده رود ۱درصد است

وی ادامه داد: تولید دی اکسید در جهان ۱.۹ درصد است در حالی که در فولاد مبارکه ۱.۶ درصد و نزدیک به بهترین شرکت‌ها است.

وی معتقد است: در کشور هیچ شرکتی به اندازه فولاد مبارکه در حوزه انرژی سرمایه گذاری نکرده است.

وی از بومی سازی ۹۰ درصدی در فولاد مبارکه خبر داد و گفت: شرکت فولاد مبارکه با ۹۰ درصد بومی سازی باعث صرفه جویی ۳ میلیارد دلاری شده است.

وی از توزیع ۴۹ هزار میلیارد تومان سود بین سهامداران خبر داد و گفت: بزرگترین توزیع سود در تاریخ بورس توسط فولاد مبارکه صورت گرفته و ۱۳۲ درصد افزایش سرمایه در سال گذشته داشته است.

فولاد مبارکه در حوزه مسوولیت اجتماعی الگو ملی است مدیرعامل فولاد مبارکه در خصوص مسوولیت اجتماعی این شرکت گفت: این شرکت در حوزه مسوولیت اجتماعی الگو ملی است که میتوان به مشارکت در آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، توسعه زیرساخت‌های حمل نقل و ایمن سازی راه‌های منطقه پیرامون و حمایت از باشگاه فرهنگی و ورزشی و. اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری کار ایران (ایلنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده