تاریخ: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۲:۵۲
بازدید: ۸۴
کد خبر: ۳۰۱۴۹۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
معاون امور اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران:

تشریح آخرین وضعیت معادن چرام/ کارخانه آهک هیدراته بعد از دو سال راه‌اندازی شد

‌می‌متالز - معاون امور اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد آخرین وضعیت معادن شهرستان چرام را تشریح کرد و گفت: کارخانه آهک هیدراته چرام بعد از دو سال مجدداً راه‌اندازی شد.

به گزارش می‌متالز، احسان عسکری عصر روز چهارشنبه (۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲) در جمع خبرنگاران در جمع بندی نشست پیگیری معادن شهرستان چرام اظهار داشت: مشکلات معادنی از قبیل فسفات کوه لار، کارخانه آهک هیدراته و همچنین بحث کارخانه اسید فسفریک و معدن بوکسیت سرفاریاب مباحثی بود که در سفر رئیس سازمان ایمیدور به استان کهگیلویه و بویراحمد در شهرستان چرام بسیار جدی مورد بررسی قرار گرفت.

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به وضعیت معادن و کارخانه‌ها در چرام، گفت: در تلاش برای فعال‌سازی این کارخانجات و اشتغال‌زایی در منطقه هستیم. نزدیک به دو سال کارخانه آهک هیدراته با پیشرفت فیزیکی ۵۶ درصد تعطیل بود.

عسکری افزود: طی یک و نیم سال گذشته بالغ بر ۸ جلسه را در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد و تهران تشکیل دادیم برای فعال‌سازی این کارخانه. اکنون بخشی از عملیات ساخت در حال اجرا است و بخشی هم به پیمانکار واگذار شده که پیمانکار درحال تجهیز کارگاه و در حال فعالیت است.

وی در ادامه گفت: استفاده از قابلیت‌های معدن فسفات چرام بزرگترین معدن فسفات کشور با ۸۱ میلیون تن می‌تواند بسیاری از مشکلات کشور را حل کند.

معاون اقتصادی تصریح کرد: دسترسی سخت به این معدن باعث افزایش هزینه بهره‌برداری است؛ جاده دسترسی به طول ۷ و نیم کیلومتر احداث شده و از امکاناتی که در این فضا وجود دارد می‌توان به صورت مکمل استفاده کرد.
عسکری افزود: کارخانه اسیدفسفریک در پایین دست معدن احداث خواهد شد که اشتغال این بخش به‌علاوه خود معدن بالغ بر ۹۰۰ نفر خواهد بود.

وی در ادامه گفت: در سنوات گذشته شاهد برنامه اقتصاد کلان بودیم به همین جهت برخی از پیمانکارانی که پروژه‌ها را در دست داشتند با افزایش قیمت غیرقابل پیش‌بینی مواجه شده بودند که امکان ادامه کار را مشکل می‌کرد. بر این اساس پیمانکار اولیه کناره‌گیری و پیمانکار ثانویه روی کار آمدند. پیمانکار اولیه یا طراحی را به خوبی انجام نداده یا اگر انجام داده به پیمانکار ثانویه تحویل نداده است به همین دلیل طراحی باید بازطراحی شود و همین باعث زمان‌بر شدن کار است.
عسکری در پایان گفت: طراحی موضوعی است که بحث را از نگاه مشارکت‌کننده زمان‌بر کرده است و، چون اولویت ما بر تسریع بهره‌برداری از معادن است به لحاظ کیفی وارد مباحث شدیم و بعضی از کمیت‌ها را مدنظر قرار دادیم و برای اینکه در نهایت یک بازنگری در طراحی صورت گیرد و کار‌ها به صورت موازی پیش رود تا بتوانیم در کمترین زمان کار را پیش ببریم و تولید را در اسرع وقت در دسترس داشته باشیم.

منبع: کبنا نیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده