تاریخ: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۲:۱۲
بازدید: ۲۳۴
کد خبر: ۳۰۱۸۱۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

رونمایی از ۳۷۰ پروژه سرمایه‌گذاری در ۷ منطقه آزاد

رونمایی از ۳۷۰ پروژه سرمایه‌گذاری در ۷ منطقه آزاد
‌می‌متالز - دبیر شورای عالی مناطق آزاد با اشاره به رونمایی از ۳۷۰ پروژه سرمایه‌گذاری در ۷ منطقه آزاد کشور، گفت: برای تسهیل سرمایه‌گذاری مجوز‌های بی نام این پروژه‌ها صادر شده است.

به گزارش می‌متالز، حجت‌الله عبدالملکی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۳) اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ شاخص فضای کسب و کار هر سه ماه یکبار در مناطق آزاد منتشر و بر اساس آن یک رقابت ایجاد شده و عملکرد مدیران مناطق آزاد ارزیابی می‌شود.

وی از شناسایی ۳۷۰ پروژه سرمایه‌گذاری در مناطق ۷ گانه خبر داد و افزود: همکاران ما در حوزه سرمایه‌گذاری مطالعات اولیه این طرح‌ها را انجام داده‌اند.

وی افزود: بر این اساس طرح توجیه اولیه تهیه شده که نشان می‌دهد این طرح‌ها سودآور است. مطالعات مربوط به بازار، زمین، انرژی و ... نیز انجام شده است.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد اعلام کرد: این ۳۷۰ پروژه امروز رونمایی شده و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد. ضمن این‌که برای تسهیل سرمایه‌گذاری مجوز‌های بی نام این ۳۷۰ پروژه صادر شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم