به گزارش میمتالز، محمد جواد براتی تصریح کرد: امسال پس از چند سال وقفه بدلیل بیماری کرونا، پنجمین دوره این نمایشگاه فرصتی فراهم کرده که بزرگترین فولاد ساز کشور در کنار بیش از ۷۰۰ شرکت حضور یابد.
وی اضافه کرد: امروز علاوه بر رهبر معظم انقلاب اسلامی، دولت سیزدهم هم بر بحث صادرات غیرنفتی تکیه و تاکید دارند و فرصتی را پیش روی شرکتهای مختلف از دانش بنیان ها، فعالان صنعت ساختمان، دارو و تجهیزات پزشکی و ... قرار داده اند.
براتی خاطرنشان ساخت: امروز صنعت فولاد از پیشرانهای اقتصاد کشور محسوب میشود و در این ارتباط فولاد مبارکه با سهم ۳۴ درصدی در تولید فولاد کشور، نقش بسزایی دارد.
وی گفت: سالهای گذشته بخش عمدهای از صادرات فولاد مبارکه به قاره اروپا انجام شده و این امر گویای کیفیت بالا و مطلوب محصولات این شرکت است که به بازارهای بین المللی راه یافت.
وی یاداور شد: غرفه هلدینگ فولاد مبارکه در این نمایشگاه، مرکب از فولاد امیر کبیر کاشان (تولید کننده ورق گالوانیزه)، شرکت ورق خودرو (چهارمحال و بختیاری) بهمراه بازوهای تجاری شامل فولاد متیل و آتیه فولاد نقش جهان است.
وی توضیح داد: فولاد مبارکه اکنون از توان فنی و مهندسی بالایی برخوردار است که از آن برای ایجاد فولاد سازیها و رفع مشکلات فولاد سازان کشور مشارکت دارد.
مدیر روابط عمومی فولاد مبارکه حضور در نمایشگاههای برون مرزی را یکی از رویکردهای جدی این واحد صنعتی معرفی کرد و گفت: شناخت نسبت به قابلیتهای فولاد مبارکه و شناسایی بازارهای جدید از جمله اهداف شرکت در این نمایشگاههاست.
منبع: دنیای معدن