به گزارش میمتالز، بر اساس گزارش دولت هند که روز پنجشنبه منتشر شد، این کشور حتی با وجود تلاش هایش برای افزایش پروژههای انرژی تجدیدپذیر، به شدت به زغال سنگ به عنوان بزرگترین منبع تولید برق برای دهه آینده وابسته خواهد بود.
سازمان مرکزی برق هند (CEA) اعلام کرد که نیروگاههای بیشتری باید ساخته شوند چرا که تولید برق با سوخت زغال سنگ در سال ۲۰۳۰ همچنان حدود ۵۴ درصد از کل تولید انرژی الکتریکی این کشور را تشکیل میدهد.
بر اساس این گزارش، سوخت فسیلی در حال حاضر تقریباً سه چهارم تولید برق کشور را به خود اختصاص میدهد.
هند سومین تولید کننده دی اکسید کربن در جهان است. این کشور به دنبال راههایی برای پاسخگویی به تقاضای فزآینده برق است و در عین حال اهداف بلندپروازانهای را برای کربن زدایی در بخش برق دنبال میکند.
غانشیام پراساد، رئیس سازمان مرکزی برق هند در این گزارش گفت: در دسترس بودن برق مقرون به صرفه و قابل اعتماد یک عامل کلیدی در رشد پایدار این کشور است.
هند قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ حدود ۲ گیگاوات از برق تولید شده در نیروگاههای زغالسوز را از شبکه برق خود حذف کند و نیروگاههای خورشیدی، بادی، آبی، زیست توده و هستهای را با ظرفیت کل بیش از ۵۰۰ گیگاوات به این شبکه متصل کند.
به گفته سازمان CEA، در همین حال، نیروگاههای زغالسنگ جدید که برای تولید حدود ۲۷ گیگاوات برق طراحی شدهاند در حال حاضر در دست ساخت هستند و ممکن است ۱۹.۱ گیگاوات بیشتر هم برای تامین انرژی هند ساخته شود.
این مقام همچنین پیش بینیکرد که انتشار گازهای گلخانهای در بخش برق هند تا پایان دهه جاری میلادی حدود ۱۱ درصد نسبت به سطوح فعلی افزایش خواهد یافت و به ۱۱۱۴ میلیون تن دی اکسید کربن خواهد رسید.
منبع: خبرگزاری تسنیم