به گزارش میمتالز، راهآهن غرب کشور که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به کرمانشاه است یکی از پروژههای مهمی است که شبکه ریلی ایران را به عراق متصل میکند.
این پروژه که قرار بود دو ساله به بهرهبرداری برسد با وقفه ۱۰ ساله مواجه شده و هماکنون کارگاه آن در مسیر کرمانشاه به اسلامآباد غرب فعال است.
راهآهن غرب کشور دو فاز دارد که بهرهبرداری کامل آن در مجموع ۸۰۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد.
سلیمانی مدیر حوزه طرحهای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در استان امروز در بازدید از این پروژه اظهار داشت: راهآهن غرب کشور که از اراک شروع میشود و از ملایر، فیروزان، کرمانشاه، اسلامآباد غرب و خسروی میگذرد در مجموع ۵۲۰ کیلومتر طول دارد که از این میزان ۴۲۰ کیلومتر در استان کرمانشاه قرار دارد.
وی با بیان اینکه راهآهن کرمانشاه به خسروی ۳۴۰ کیلومتر طول دارد عنوان کرد: فاز اول راهآهن کرمانشاه تا اسلامآباد غرب است که حدود ۱۱۰ کیلومتر طول و در بخش زیرسازی ۸۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و این پروژه در مجموت فاز اول ۵۶ درصد پیشرفت دارد.
سلیمانی با اشاره به اینکه مجموع پروژه راهآهن از کرمانشاه تا خسروی ۳۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد گفت: اعتبار مورد نیاز برای فاز اول تا اسلامآباد غرب ۲۰۰۰ میلیارد تومان پیشبینی شده و فاز دوم نیز ۶۰۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد.
محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه در این بازدید اظهار داشت: متأسفانه تأخیر زیادی در ساخت و راهاندازی راهآهن ایجاد شده و امروز به صورت میدانی بازدید شد.
وی عنوان کرد: امیدواریم با پیگیری بیشتر و تأمین اعتبارات مالی ملی و مجموعههای حمایتی و پشتیبانی لازم سرعت کار افزایش یابد و این نیاز غرب کشور و استان رفع شود.
در این بازدید بر تقویت و جذب اعتبارات از محلهای مختلف از سوی مسئولان استان و پروژه تأکید شد.
بنابر اعلام مسوولان در صورت تخصیص و جذب به موقع اعتبارت راهآهن غرب کشور سال ۱۴۰۵ به بهرهبرداری میرسد.
منبع: خبرگزاری تسنیم