به گزارش می متالز، محمدرضا مودودی در این دیدار اظهار داشت: معتقدیم اگر ایران به سلامت از این مرحله عبور کند، فصل جدیدی از روابط در دنیا شکل خواهد گرفت و بر همین اساس فضای به وجود آمده از اینستکس را به فال نیک میگیریم.
وی افزود: به رغم ظرفیت های تجاری بالای طرفین، هنوز تراز تجاری ایران و انگلیس نامتوازن است.بر اساس آمار گمرک ایران، صادرات ایران به انگلستان طی ۱۱ ماه جاری حدود ۳۰ میلیون دلار و واردات از این کشور حدود ۷۸۰ میلیون دلار است.
سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به حضور کمرنگ شرکتهای انگلیسی گفت: ۱۲ پروژه شرکتهای انگلیسی در ایران وجود دارد و ایران فضا را برای ادامه و گسترش مناسبات تجاری و سرمایه گذاری فراهم کرده است.
مودودی همچنین پیشنهاد داد با توجه به خروج انگلستان از اتحادیه اروپا میتوان با تشکیل گروه کارشناسی مشترک نسبت به بررسی راهکارهای توسعۀ مناسبات اقتصادی دو کشور اقدام نمود که مورد استقبال طرف انگلیسی قرار گرفت.
سیمون پنی، فرستاده عالی رتبه بازرگانی بریتانیا، با تأکید بر پایبندی کشورش به برجام تاکید کرد و ساز و کار پیشنهادی موسوم به اینستکس را ابزاری برای حفظ تجارت با ایران عنوان کرد .
گفتنی است، فرستاده عالی رتبه بازرگانی بریتانیا از حضور یک هیات تجاری انگلیسی در تهران، همزمان با نمایشگاه ایران هلث در سال آینده خبر داد.