تاریخ: ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۲:۱۳
بازدید: ۱۶۹
کد خبر: ۳۰۶۲۴۵
سرویس خبر : آهن و فولاد

رسول دانیال زاده در مورد راهبرد توسعه صادرات شرکت مجتمع فولاد گیلان می گوید

رسول دانیال زاده در مورد راهبرد توسعه صادرات شرکت مجتمع فولاد گیلان می گوید
‌می‌متالز - رسول دانیال زاده از راهبرد‌های توسعه صادرات شرکت مجتمع فولاد گیلان نیز صحبت کرده و بر کیفیت بالای محصولات تأکید کرده است. به علاوه، ارزش افزوده، ایجاد اشتغال و کشتارگاه واقع در نزدیکی مجتمع فولاد گیلان، نیز به‌عنوان منابعی که برای ایجاد ارزش برای کشور ایجاد می‌کنند، برشمرده شده است.

به گزارش می‌متالز، رسول دانیال‌زاده با تأکید بر اینکه برای توسعه صنعت فولاد، باید به بهبود بهره‌وری و کیفیت تولید توجه بشود، اظهار داشت: «برای برطرف کردن مشکل انرژی، باید به سمت تولید انرژی خورشیدی و پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌های انرژی‌های دیگر همچون باد، آب و هسته‌ای رفت و باید مشکلات بازرسی و تصدیق کیفیت محصولات نیز حل و فصل شود تا بتوانیم در صادرات بیشتر موفق باشیم.»

او در‌این راستا از راهبرد‌های توسعه صادرات شرکت مجتمع فولاد گیلان نیز صحبت کرده و بر تأکید بر بازاریابی و توسعه بازار‌های جدید در کنار کیفیت بالای محصولات تأکید کرده است. به علاوه، ارزش افزوده، ایجاد اشتغال و کشتارگاه واقع در نزدیکی مجتمع فولاد گیلان، نیز به‌عنوان منابعی که برای ایجاد ارزش برای کشور ایجاد می‌کنند، برشمرده شده است.

در پایان، رسول دانیال‌زاده تأکید کرده که توسعه صنعت فولاد ایران محقق خواسته‌های همه مردم است و در این راستا باید همه دست‌ها به چرخه کاری این صنعت مشارکت داشته باشند تا بتوانیم ضمن تأمین نیاز‌های داخلی، در جهت صادرات و جلب ارزش برای کشور قدم برداریم و از پتانسیل بیشتری که در این صنعت داریم استفاده کنیم.

مجتمع فولاد گیلان

این کارخانه در سال ۱۳۸۲ به همت رسول دانیال زاده در زمینی به مساحت ۶۰ هکتار در شهرک صنعتی رشت آغاز بکار کرد. در این مجتمع سه کارخانه؛ تولید ورق گرم به ظرفیت سالانه ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن، تولید ورق سرد به ظرفیت سالانه ۸۰۰ هزار تن و تولید ورق گالوانیزه به ظرفیت سالانه ۲۰۰ هزار تن مستقر و درحال بهره برداریست.

رسول دانیال زاده بمنظور کمک به رفع نیاز‌های داخلی و رقابت کیفی با محصولات خارجی، از چند سال پیش سرمایه گذاری مناسبی برای افزایش حجم تولیدات و بویژه ارتقاء کیفی آن‌ها در قالب پروژه ریومپ کارخانه نوردگرم بعمل آورد که در سال جاری به بهره برداری میرسد. با اجرای این طرح توسعه، حجم تولیدات محصولات نورد گرم این مجتمع به ۲ میلیون تن در سال خواهد رسید. ضمن اینکه استاندار‌های کیفی این محصولات، پتانسیلی بالا برای رقابت در عرصه بین­المللی و صادراتی نیز خواهند داشت.

مجتمع فولاد گیلان تامین کننده مواد اولیه بیش از ۴۰۰ شرکت داخلی در صنایع پایین دستی فولاد کشور است. این مجتمع با وجود تحریم‌های شدید بین المللی توانسته علاوه بر تامین نیاز‌های صنعتگران و تولیدکنندگان داخلی، با شرکت‌های بزرگ خارجی نیز رقابت کند. رسول دانیال زاده در این باره میگوید: همه این‌ها با تکیه بر دانش نیرو‌های حرفه­‌ای داخلی و متخصصان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌های برتر ایران و البته کارگران شریف مجموعه ممکن شده است. در این مجتمع صنعتی بیش از ۲ هزار نفر به شکل مستقیم مشغول به کار بوده و اشتغال حدود ۲۰ هزار نفر نیز به شکل غیرمستقیم به ادامه فعالیت این شرکت وابسته است.

منبع: اخبار رسمی

عناوین برگزیده