به گزارش میمتالز، مجمع فروسیلیسیم خمین ۷۰ درصد معادل ۱۲۸ میلیارد تومان برابر،۸۰۰ ریال سود تقسیم کرد. ریاست مجمع برعهده مرتضی استاد علی مخملباف رئیس هیات مدیره شرکت بود.
حسن حمزه مدیر عامل شرکت گفت: شرکت فروسیلیسیم خمین با ظرفیت اسمی تولید ۱۲۰۰۰ تن فروسیلیسیم و ۴۰۰۰ تن پودر میکروسیلیکا با پتانسیل اجرای حداقل ۲ طرح توسعه در زمینه فروآلیاژها در ۲۵ بهمن سال ۹۶ افتتاح شد.
وی گفت: این شرکت با هدف تولید بخشی از فروسیلیسیم کشور و صادرات این محصول تاسیس گردیده و جهت تامین برق مورد نیاز کارخانه اقدام به احداث یک واحد پست برق اختصاصی ۶۳ به ۲۰ کیلو ولت در محل پروژه نمود که از ظرفیت این پست در فاز دوم توسعه با صرف هزینه بسیار کمتر از ایجاد یک پست جدید استفاده شد.
حمزه گفت: در دی ماه سال ۹۹پیشنهاد طرح توسعه شرکت برای افزایش ظرفیت تولید فروسیلیسیم یا تولید فروسیلیکو منگنز مطالعات اقتصادی به شستان ارائه گردید که نهایتاً طرح ۱۸،۰۰۰ تنی تولید فروسیلیس در دی ماه سال جهت بررسی ۹۹ مورد تایید قرار گرفت این پروژه در اردیبهشت سال ۱۴۰۰ آغاز و در اسفند سال ۱۴۰۱ به بهره برداری رسید و درمدار تولید قرار گرفت.
وی گفت: با توجه به الزام عرضه سهام شرکتهای زیرمجموعه شستان در سازمان بورس و اوراق بهادار شرکت فروسیلیسیم خمین به عنوان اولین شرکت از شرکتهای زیر مجموعه شستان در تیر ماه سال ۱۴۰۱ در فرابورس ایران عرضه شد.
حمزه افزود: شرکت فروسیلیسیم خمین توانسته با به کارگیری به روزترین تجهیزات خط تولید و آزمایشگاه مجهز کنترل کیفیت، محصولی با کیفیت و قابل عرضه در بازارهای داخلی و خارجی جهت مصرف در صنایع فولاد، چدن آلیاژسازی و ریخته گری تولید نماید. در این طرح در جهت توسعهای پایدار و حفاظت از محیط زیست منطقه از یکی از بهترین روشها و تجهیزات غبارگیری برای کنترل گازهای آلاینده استفاده شده است. همچنین برای تامین مداوم مواد اولیه خود اقدام به اکتشاف و بهره برداری از دو واحد معدن سنگ سیلیس در منطقه محلات و شازند اراک نموده است با بهره برداری از این مجموعه تولیدی در کنار تامین نیاز کشور و صادرات محصول به بازارهای جهانی بویژه کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج فارس زمینه اشتغال مستقیم بیش از ۲۷۰ نفر از جوانان این مرز و بوم نیز فراهم شده است.
وی ادامه داد: افتتاح فاز نخست فروسیل به ظرفیت ۱۲ هزار تن در اسفند سال ۱۴۰۱ به بهره برداری رسیدو فاز دوم شرکت به میزان ۱۸۰۰۰ تن در اسفند ۱۴۰۱ و افزایش ظرفیت اسمی تولید به ۳۰ هزار تومان امسال به بهره برداری رسید.
حمزه گفت: شرکت بنا داشت خود را به ۱۰ درصد ظرفیت در صنعت برساند که با ۱۱ درصد سومین تولیدکننده کشور محسوب میشود و با توجه به اهمیت فروش و استراتژی شرکت در بقای سازمان طی سال گذشته اقدامات مهمی از جمله تهیه برنامه بازاریابی شرکت در ادوار سه ساله صادرات و ارسال محموله از محصولات کارخانه به کشورهای ترکیه، آذربایجان ارمنستان، ایتالیا، هلند و امارات داشته است.
به گفته وی، ۴۱ درصد رکورد صادرات را شرکت شکسته و فروش مستقیم به فولادسازیهای بزرگ مانند مبارکه حرف ذوب آهن فولاد آلیاژی در سال گذشته انجام شده است. نیروگاه میزنیم. امکان سنجی ایجاد نیروگاه برق در دستور کار است تا قطب برق در تابستان را به حداقل برسانیم. تامین مواد اولیه به دلیل افزایش قیمت تحت تاثیر قرار گرفته، در حالی که فروش با رشد هزینهها مطابقت ندارد.
وی با اشاره به برنامه تولید و فروش سال ۱۴۰۲ گفت: برنامه تولید ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن و درآمد ۱۱۷۷۰ میلیارد ریال و سود عملیاتی شرکت ۳۴۳۱ میلیارد ریال پیش بینی شده است. همچنین تناژ صادرات به فروش شرکت رشد ۴۰ درصدی خواهد داشت و امیدواریم امسال سود شرکت دوبرابر شود.
وی با اشاره به موضوع افزایش سرمایه شرکت گفت: برنامه افزایش سرمایه این شرکت زیر مجموعه شستان در دستور کار است و باید بررسیهای لازم جهت میزان و محل آن انجام شود.
سهامدار عمده شرکت در خصوص حمایت از سهم گفت: سهم فروسیل نسبت به شرکتهای زیر مجموعه ریزش کمتری داشته شستان از سهم حمایت کرده است.
مدیر عامل فروسیل گفت: صرفه وصلاح این بود که ابتدا کوره ۱ وارد مدار شود و سپس کوره ۲ وارد مدار شود. در ۶ ماه دوم کوره ۲ شرکت وارد مدار میشود و ما دیماند برق مصرفی خود را از بورس انرژی خریداری کردیم. برای برنامههای آتی، خرید معدن در دستور کار شرکت است.
منبع: صدای بورس