تاریخ: ۱۹ تير ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۰:۵۵
بازدید: ۱۴۲
کد خبر: ۳۰۹۷۱۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرکل صمت استان مازندران اعلام کرد؛

افزایش ۱۷۱ درصدی سرمایه‌گذاری صنعتی در مازندران/ راه‌اندازی واحد‌های غیرفعال از اولویت‌های کاری‌مان است

افزایش ۱۷۱ درصدی سرمایه‌گذاری صنعتی در مازندران/ راه‌اندازی واحد‌های غیرفعال از اولویت‌های کاری‌مان است
‌می‌متالز - مدیرکل صمت استان مازندران اعلام کرد که سرمایه‌گذاری صنعتی در سه ماهه نخست سال‌جاری نسبت به‌مدت مشابه سال قبل ۱۷۱ درصد افزایش داشته است.

به گزارش می‌متالز، «نادعلی کهنسال» مدیرکل صمت استان مازندران با اعلام خبر فوق گفت: در سه ماهه نخست سال‌جاری در استان مازندران ۷۶ فقره پروانه بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری ۱۳۹۲۳ میلیارد ریالی صادر شده که به لحاظ میزان سرمایه‌گذاری ۱۷۱ درصد رشد داشته است.

وی افزود: با بهره‌برداری از این واحد‌های صنعتی ۱۶۹۵ فرصت شغلی جدید ایجاد شده که نسبت به‌مدت مشابه، ۸۶ درصد رشد داشته است.

مدیرکل صمت استان مازندران اضافه کرد: صدور پروانه بهره‌برداری در سال جاری در زمینه توسعه، اجرای طرح و تعدادی، نیز بدون سابقه بوده است.

کهنسال همچنین گفت: در حال حاضر تعداد ۲۶۱۵ واحد تولیدی پروانه معتبر در استان وجود داشته که راه‌اندازی واحد‌های غیرفعال، راکد و نیمه فعال از اولویت‌های کاری این اداره کل در سال‌جاری است.

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم