تاریخ: ۱۱ تير ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۴:۱۳
بازدید: ۷۴
کد خبر: ۳۰۹۶۳۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

تکمیل ۹۰۸ طرح نیمه‌تمام صنعتی در یزد ۴۳ هزار فرصت شغلی ایجاد می‌کند

تکمیل ۹۰۸ طرح نیمه‌تمام صنعتی در یزد ۴۳ هزار فرصت شغلی ایجاد می‌کند
‌می‌متالز - مدیر کل صنعت، معدن و تجارت یزد تعداد طرح‌های نیمه‌تمام صنعتی در استان را ۹۰۸ طرح با سرمایه‌گذاری ۵۱ هزار و ۵۶۳ میلیارد تومان بیان کرد و گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها زمینه اشتغال ۴۳ هزار و ۸۶۳ نفر در استان فراهم می‌شود.

به گزارش می‌متالز، "محمدکاظم صادقیان" روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: پیشرفت این طرح‌ها متفاوت و از ۲۰ تا ۹۹ درصد است.

وی اظهار کرد: تعدادی از این طرح‌ها در سالجاری به بهره برداری می‌رسد که در تولید، توسعه و اشتغال استان نقش بسزایی خواهد داشت.

رتبه نخست در صدور جواز تاسیس برای واحد‌های صنعتی

صادقیان تعداد جواز‌های صادر شده برای واحد‌های تولیدی در استان را ۶ هزار و ۳۸۸ مورد بیان کرد و گفت: استان از این لحاظ در رتبه نخست کشور قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: در سالجاری ۲۳۰ مورد جواز تاسیس با پیش بینی اشتغال شش هزار نفر صادر شد که از این لحاظ نسبت به مدت مشابه پارسال ۷.۳ درصد و از نظر سرمایه‌گذاری هم ۲۷ درصد رشد داشته است.

مدیرکل صمت استان یزد تعداد پروانه‌های بهره برداری صنعتی و معدنی صادر شده در استان را سه هزار و ۲۹۶ مورد بیان کرد و گفت: ۹۵ مورد از این تعداد مربوط به سالجاری است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۲ درصد رشد داشته است.

وی با اشاره به توسعه نامتوازن استان تصریح کرد: توازن سرمایه‌گذاری در استان با جدیت دنبال می‌شود، زیرا بیشترین سرمایه‌گذاری استان در سالیان گذشته در مسیر عقدا تا مهریز رخ داده است بدین ترتیب در نظر داریم در مناطق کم برخوردار سرمایه گذاری صورت گیرد که شاهد توسعه و آبادانی این مناطق هم باشیم.

صادقیان با بیان این که ۸۷۷ مورد از پروانه‌های بهره‌برداری صادره در استان مربوط به بخش معدن است اضافه کرد: استان در حوزه تنوع ماده معدنی با ۵۰ نوع ماده معدنی در جایگاه اول کشور و به لحاظ میزان ذخایر و استخراج مواد معدنی، استان دوم کشور است، ولی از نظر تعداد معادن مورد بهره‌برداری رتبه چهارم را دارد.

وی تعداد واحد‌های معدنی فعال در استان را ۷۵۴ مورد با اشتغال ۱۵ هزار نفر بیان کرد و افزود: قلب تپنده صنایع، بخش معدن است که اگر ذخایر معدنی تمام شوند، صنایع پایین دستی با مشکل روبرو می‌شوند.

سهم ۴۷ درصدی صنعت و معدن در ارزش افزوده استان

صادقیان، سهم صنعت و معدن در ارزش افزوده استان را ۴۷ درصد بیان کرد و گفت: در سال گذشته ارزش افزوده استان ۱۷۷ هزار میلیارد تومان بود که نیمی از آن مربوط به این بخش است.

وی ارزش صادارت استان در سال گذشته را ۴۷۳ میلیون دلار ذکر و خاطرنشان کرد: ۸۰۰ نوع کالا در استان تولید می‌شود که ۹۸ مورد آن به کشور‌های عراق، پاکستان، امارات، اندونزی، افغانستان، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان، گرجستان اندونزی، صادر می‌شوند.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان یزد گفت: عمده کالا‌های وارداتی استان ماشین‌آلات صنعتی و مواد اولیه است.

فعالیت ۵۸ هزار و ۵۲۲ واحد صنفی با اشتغال ۱۴۶ هزار نفر در استان یزد

مدیرکل صنعت، معدن وتجارت استان یزد تعداد واحد‌های صنفی استان را ۵۸ هزار و ۵۲۲ واحد بیان و خاطرنشان کرد: در این واحد‌ها ۱۴۶ هزار نفر مشغول به فعالیت هستند.

صادقیان افزود: این تعداد اشتغال و واحد صنفی در استان در قالب ۱۰ اتاق اصناف و ۱۷۷ اتحادیه صنفی فعالیت می‌کنند.

وی اظهار کرد: از مجموع واحد‌های صنفی استان ۱۳ هزار و ۵۱۶ واحد تولیدی، ۱۱ هزار و ۵۴۴ واحد خدمات فنی، ۲۶ هزار و ۲۴۵ واحد توزیع و مابقی خدماتی هستند.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت