به گزارش میمتالز، سیدشمس الدین حسینی نماینده مردم تنکابن و رامسر و رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی در توئیتر نوشت:
سالهای پرتلاطمی را در اقتصاد جهان و ایران پشت سر گذاشتیم، "بحران جهانی و پس لرزههای آن"، "کرونا" و "جنگ اوکراین" سه پدیده مهم این سالها هستند.
برای اقتصاد ایران پدیده دیگری را هم میتوان اضافه کرد و آن بحث"تحریم اقتصادی"است که حتماً الزامات و درسهای فراوانی برای سیاستگذاری داردکه متاسفانه کمتربه آن میپردازیم
ارتفاع پایین رشد اقتصادی در دهه گذشته (متوسط ۰/۸٪ در هرسال) و دامنه نوسان آن (از منفی۴٪ تامثبت ۹٪) یک دردسر برای ما بوده است.
در رابطه با ضرورت کنترل و مدیریت آن نوسانات در اقتصاد ایران اختلاف نظر نداریم و البته باید توجه داشته باشیم که این یک هدف میانی است و نه راهکار.
در بسیاری از مواقع جای هدف میانی و ابزار سیاستی [به اشتباه]تغییر داده میشود، از اهداف صحبت میکنیم، اما به عنوان راهکار از آن یاد میکنیم و بهبود سرمایه گذاری در دوسال اخیر را از بین میبرد.
سالهای پرتلاطمی را در اقتصاد جهان و ایران پشت سر گذاشتیم، "بحران جهانی و پس لرزههای آن"، "کرونا" و "جنگ اوکراین" سه پدیده مهم این سالها هستند.
برای اقتصاد ایران پدیده دیگری را هم میتوان اضافه کرد و آن بحث"تحریم اقتصادی"است که حتماً الزامات و درسهای فراوانی برای سیاستگذاری دارد که متاسفانه کمتر به آن میپردازیم، ارتفاع پایین رشد اقتصادی در دهه گذشته (متوسط ۰/۸٪ در هرسال) و دامنه نوسان آن (از منفی۴٪ تامثبت ۹٪) یک دردسر برای ما بوده است.
در بسیاری از مواقع جای هدف میانی و ابزار سیاستی [به اشتباه]تغییر داده میشود، از اهداف صحبت میکنیم، اما به عنوان راهکار از آن یاد میکنیم.
وی همچنین نوشت:
سید شمس الدین حسینی، عضو شورای پول و اعتبار:
ارکان اقتصادی دولت در جهت سیاستگذاری برای متغیرهای کلان و اصلی همسو حرکت نمیکنند/اساساً برای پروژههای عمرانی مهندسی مالی نداریم! اگر مهندسی مالی داشتیم پروژهها ۱۰ سال و ۲۰ سال طول نمیکشید.