به گزارش میمتالز، بهرام انصاری با اشاره به اینکه هر مانعی در مسیر تجارت، میتواند بازار را کوچک کند، اظهار داشت: اصولا در جهان اعمال این مسائل بسیار تاثیر گذار است.
وی گفت: اگر ما به دنبال عضویت در سازمان تجارت جهانی باشیم اینها یکی از پیش فرضهایی است که باید رعایت کنیم.
این فعال فولادی ادامه داد: دولت نگاهی به صندوق خودش میکند و میبیند باید کمبود درآمدهایش را از جایی جبران کند برای همین چنین تصمیماتی میگیرد و برای صادرات برخی محصولات اساسی عوارض صادراتی تعیین میکند.
وی افزود: باید در خصوص عوارض بسیار با دقت رفتار کنیم و به این گونه سیاست گذاریها توجه بیشتری داشته باشیم. ضمن این که نگاه دولت خیلی از مواقع جلوگیری از صادرات نبوده بلکه هدفش کسب درآمد بیشتر بوده است.
به گفته وی، نکته بسیار مهمی که در این رابطه وجود دارد برنامه هفتم توسعه است که این برنامه هم متاسفانه با رویکرد تهدید گذاشتن بر تولید انجام شده است، یعنی به نظر میرسد یک ساختاری که مصرف و سرمایه گذاری را کاهش خواهد داد و مالیاتها و عوارضها افزایش خواهد داد.
انصاری تاکید کرد: دولت برای تامین نیازهای بودجهای و رفع کسری بودجه، به کوچک سازی خودش و کم کردن هزینههای خودش بپردازد نه اینکه فشار را بر روی سرمایههایی که همین حالا هم تحت فشار هستند بیشتر کند و نهایتا اقتصاد ما از این نیز کوچکتر شود.
وی بیان کرد: از مهمترین موارد که برای رونق اقتصادی کشور باید در نظر بگیریم، این است که باید مدیریت هزینههای دولت را مطالبه کنیم. تا دولت هزینههای اضافی خودش را کاهش دهد. نه این که برای کسب درآمد بیشتر به تولید کننده و صادرکننده محصولات فشار وارد کند.
منبع: فولادبان