به گزارش میمتالز، «عباس علیآبادی» وزیر صمت، عصر امروز یکشنبه با حضور در نشست با فعالان اقتصادی استان همدان که در سالن اجتماعات ساختمان استانداری این استان برگزار شد، ضمن بیان مطلب فوق گفت: صنایع را باید از سمت صنایع انرژیبر به سمت صنایع کمانرژیبر، دانشبر و نیروی انسانیبر حرکت دهیم تا بهرهوریها را افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه صنعتگران و معدنکاران و فعالان اقتصادی میتوانید تمام مسائلشان را حل کنید، افزود: شما باید با همدیگر فکر کرده و تلاش کنید تا راهحل مشکلات را پیدا کنید، زیرا هیچ بنبست و محدودیتی وجود ندارد. در این سالها و با توجه به تمام تحریمها، در بسیاری از زمینهها نشان دادیم که توان حل مشکلات را داریم.
وزیر صمت، حل مشکل برق نیازمند همت همگانی است، ادامه داد: بهرهوری در مصرف برق و گاز و انتقال انرژی مازاد به بخشهای صنعتی و تولیدی، میتواند به حل بسیاری از مشکلات این مجموعهها در فصلهای پرمصرف کمک کند.
وی با بیان اینکه مطمئنا زمان صدور مجوزها را کوتاه و زمان استفاده از آنها را یکساله میکنیم و اگر در معدنی فعالیت لازم و منطقی صورت نگرفت، بلافاصله مجوز آنها را باطل و در اختیار سرمایهگذار دیگری قرار میدهیم، تاکید کرد: میبایست به معادن یا صنایعی که بهدلیل مشکلات کم و قابل حل، فعالیتشان کاهش یافته و یا راکد و متوقف شده است، کمک کرد تا فعالیتشان را مجددا از سر بگیرند و به چرخه تولید و اشتغالزایی بازگردند.
علیآبادی بزرگترین چالش کشور و دنیا را عدم سرمایهگذاری برشمرد و به تنها کشوری که این سالها در آن سرمایهگذاری صورت گرفته، یعنی ژاپن اشاره کرد و یادآور شد: بحث محیط زیست، بحث بسیار مهمی است و باید به آن احترام بگذاریم، در این راستا در پروژه خودروی برقی، شاید اهداف دیگری داشته باشیم، اما موضوع مهم، اهمیت به زندگی و سلامت مردم است.
وزیر صمت با تاکید بر اینکه باید به سمت تحولات نو حرکت میکنیم تا به محیط زیست احترام بگذاریم، تصریح کرد: حرکت به سمت خودروهای آینده که همان خودروی برقی است، یک الزام اساسی است.
وی خاطرنشان کرد: تا میتوانیم باید تصدیگری دولتی را در صنایع و معادن کاهش داشته و فضا را برای فعالیت بخش خصوصی باز کنیم. همچنین نباید اقتصاد را دولتی کنیم و به سمت اقتصاد مردمی حرکت کنیم، ولی تا آن زمان، نهادهای ملی و دولتی باید با تمام توان برای سرمایهگذاری و حمایتهای مالی از بخش خصوصی حرکت کنند.
علیآبادی در پایان با بیان اینکه یکی از اهدافمان در خوشههای صنعتی، استفاده از ظرفیتهای همدیگر است، گفت: همکاری مجموعههای صنعتی در سرمایهگذاری و اعطای تسهیلات برای حل مشکلات بخشهای صنعتی دیگر، یکی از راهکارهای موفقیت صنایع کوچک است؛ موضوعی که در گذشته با موفقیت آن را تجربه کردهام.
منبع: شاتانیوز