به گزارش میمتالز، سنگ آهن به عنوان اصلیترین ماده اولیه تولید فولاد به شمار میآید و بر اساس اعلام سازمان زمینشناسی ایالات متحده آمریکا (USGS)، ذخیره قابل استخراج سنگ آهن جهان تا پایان سال ۲۰۲۲ میلادی، در حدود ۱۸۰ میلیارد تن برآورد شده است. در این میان، بالغ بر ۷۰ درصد این ذخایر در چهار کشور استرالیا، برزیل، چین و هند شناسایی شده و ایران در پایان سال گذشته میلادی با در اختیار داشتن حدود دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تن ذخیره سنگ آهن، در جمع ۱۰ کشور برتر دارای ذخایر این ماده معدنی ارزشمند قرار گرفت. در همین راستا، میزان تولید سنگ آهن جهان در پایان سال ۲۰۲۲، بالغ بر دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تن گزارش شد که سهم چهار کشور برتر تولیدکننده یعنی استرالیا، برزیل، چین و هند به ترتیب ۸۸۰، ۴۱۰، ۳۸۰ و ۲۹۰ میلیون تن بود. ایران نیز با تولید ۷۵ میلیون تن، در رده هشتم برترین تولیدکنندگان سنگ آهن جهان در پایان سال گذشته میلادی قرار گرفت.
با توجه به توسعه و پیشرفت روزافزون صنعت فولاد کشور طی سالیان اخیر و همچنین ضرورت تامین خوراک مورد نیاز فعالان این صنعت، تولید سنگ آهن بیش از پیش در دستور کار شرکتهای بزرگ معدنی و صنعتی قرار گرفته است. بر همین اساس، شرکت سنگ آهن گهرزمین به عنوان یکی از سه تولیدکننده برتر سنگ آهن در کشور، عملکرد قابل قبولی را در پایان پنج ماهه ابتدایی سال جاری از خود بر جای گذاشته و موفق به رشد تولید و درآمد حاصل از فروش کنسانتره و گندله در این مدت شده است.
میزان تولید کنسانتره شرکت سنگ آهن گهرزمین در پنج ماهه نخست امسال، به سه میلیون و ۱۱۵ هزار و ۹۹۷ تن رسید که با افزایش ۱۸٫۳۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته (دو میلیون و ۶۳۲ هزار و ۳۶۷ تن) همراه بود. گهرزمین در پنج ماهه ابتدایی سال جاری، دو میلیون و ۵۰۰ هزار و ۵۸۱ تن گندله تولید کرد که این میزان، رشد ۱۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ (یک میلیون و ۱۰۴ هزار و ۵۰ تن) را نشان داد. شرکت سنگ آهن گهرزمین در پنج ماهه ابتدایی ۱۴۰۲، موفق به تولید پنج میلیون و ۱۱ هزار و ۷۳۰ تن سنگ آهن دانهبندی شد که این میزان با افزایش ۱۳٫۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل (چهار میلیون و ۴۱۱ هزار و ۷۳۶ تن) همراه بود؛ ضمن اینکه گهرزمین در این مدت، ۶ میلیون و ۲۶۸ هزار و ۵۰۵ تن کلوخه سنگ آهن تولید کرد. مجموع تولید شرکت سنگ آهن گهرزمین در پنج ماهه ابتدایی امسال، به ۱۶ میلیون و ۸۹۶ هزار و ۸۱۳ تن رسید که این میزان حاکی از افزایش ۱۸٫۷۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل (۱۴ میلیون و ۲۲۸ هزار و ۳۱۱ تن) است.
منبع: فلزات آنلاین