به گزارش میمتالز، امیر خرمی شاد، مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران در پنل تخصصی نیازهای فناورانه معدن و صنایع معدنی، نیازهای فناورانه را یک الزام دانست و افزود: در زنجیره پایین دستی مس نیاز به استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان داریم. زیرا سرمایه گذاری دانشی و مالکیت فکری ارزشمندتر از سرمایه گذاری مالی است.
وی تصریح کرد: در آمد سال گذشته این شرکت۸۸هزار میلیارد تومان بوده است که سال ۱۴۰۲ به ۱۱۶ هزار میلیارد تومان افزایش خواهد یافت. خرمی شاد از تغییر چارت سازمانی این شرکت و ایجاد بخش فناوری و پژوهش ساخت داخل در شرکت ملی صنایع مس ایران خبر داد و گفت: نمایشگاه مجازی نیازمندیهای قطعات و فناوری توسط این شرکت برگزار خواهد شد.
نیازهای فناورانه مجتمعها در زمینه توسعه پایدار، محیط زیست، اقتصاد چرخشی و هوشمند سازی معادن از جمله مواردی بود که خرمی شاد به آن اشاره کرد.
از سوی دیگر محمد یاسر طیب نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان از سرمایه گذاری در ۸۸ طرح جدید شتابدهی در این شرکت خبر داد. وی از تخصیص بودجه ۳۷۰میلیارد تومانی در بخش تحیق و توسعه این شرکت طی سال جاری خبر داد و افزود: سال گذشته ۱۳۰۰قطعه توسط شرکت فولاد مبارکه اصفهان بومی سازی شده است.
طیب نیا در پنل تخصصی نیازهای فناورانه بخش معدن و صنایع معدنی به بیان نیازهای فناورانه این شرکت پرداخت. اقتصاد چرخشی، تامین مواد اولیه، هوشمند سازی و کنترل فرآیند و نیز کاهش مصرف انرژی و کاهش نشر دی اکسید کربن از محورهای اصلی این نیازهای فناورانه عنوان شد.
منبع: ایمیدرو