تاریخ: ۱۴ مهر ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۲:۴۸
بازدید: ۱۳۲
کد خبر: ۳۱۹۴۲۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
وزیر صمت عنوان کرد:

۹۰ درصد معادن به نیرو‌های بومی واگذار شده است/ مردم در طرح‌های پربازده معدنی شریک شوند

۹۰ درصد معادن به نیرو‌های بومی واگذار شده است/ مردم در طرح‌های پربازده معدنی شریک شوند
‌می‌متالز - علی آبادی گفت: از ۵۰۰ واحد معدنی در سیستان و بلوچستان ۹۰ درصد به نیرو‌های بومی واگذار شده که حرکتی بسیار خوب و رو به توسعه است.

به گزارش می‌متالز، عباس علی‌آبادی در جلسه شورای عالی معادن سیستان و بلوچستان اظهار کرد: علاوه بر تقویت این روند باید برای واحد‌های بزرگ و سرمایه‌گذاری‌های کلان از نیرو‌های متخصص بومی استفاده کرد چرا که فارغ‌التحصیلان بومی زیادی در حوزه معدن سیستان و بلوچستان داریم که به کار‌های تخصصی و فوق تخصصی ورود کرده‌اند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان با خشکسالی مواجه است باید مشارکت مردم به صورت سهام و ... برای ورود و سرمایه‌گذاری به بخش معادن بزرگ در شمال و جنوب این استان فراهم شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطر نشان کرد: هدف از ایجاد کارخانه لوله در سیستان و بلوچستان پیرامون تکمیل طرح انتقال آب از دریای عمان بود که پس از اتمام این طرح پیشنهاد می‌شود سایز لوله‌ها را تغییر داده تا از آن در تمام شهر‌ها و طرح‌ها استفاده شود حتی مبنای صادراتی به کشور‌های خلیج فارس را داشته باشد.

مدیران موظف به همکاری در طرح انتقال آب از دریای عمان

استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: تمام مدیران موظف به همکاری در طرح انتقال آب از دریای عمان هستند اخیراً گلایه سوخت در این پروژه مطرح بود که در این جلسه از شرکت پخش و فرآورده‌های نفتی خواستار همکاری در این زمینه هستیم تا مشکلی در روند اجرای طرح ایجاد نشود. محمد کرمی بیان کرد: همه باید با جدیت همکاری کنند تا طرح انتقال آب از دریای عمان به نتیجه برسد و مردم از آن بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های بسیار مهمی در حوزه معادن دارد باید کمک کنیم تا با نگاهی که دولت و وزیر صنعت، معدن و تجارت به این استان دارد کار معادن سرعت گیرد، در این زمینه از زمین شناسی درخواست حضور بیشتر و کار بر روی پهنه‌های زیادتر داریم تا شاهد توسعه بیشتری در این استان باشیم.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در بحث تجارت نیز در مرز تعدادی بازارچه محلی داریم در این زمینه ۱۰ بازارچه با پاکستان توافق کردیم که تاکنون سه مورد ساخته شده، بازارچه‌های رسمی و پایانه‌های مرزی نیز وجود دارند که در بحث دریایی با کشور‌های پاکستان، افغانستان و آسیای میانه در زمینه تجارت کار را رونق خواهیم داد و از این ظرفیت استفاده می‌کنیم.

وی گفت: اقتصاد دریا، ظرفیت سواحل، باغات میوه‌های گرمسیری، حوزه کشاورزی و دامپروری از دیگر ظرفیت‌های بکر سیستان و بلوچستان است که سرمایه‌گذاری و استفاده از این فرصت‌ها می‌تواند گام مهمی در توسعه این استان باشد.

منبع: ایمیدرو

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده