تاریخ: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۳:۵۷
بازدید: ۱۷۴
کد خبر: ۳۲۰۷۱۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رئیس بانک جی پی مورگان:

اقتصاد آمریکا قوی است، اما با ریسک‌های فراوان

اقتصاد آمریکا قوی است، اما با ریسک‌های فراوان
‌می‌متالز - رئیس بانک آمریکایی «جی پی مورگان چِیس» و مدیر اجرایی شرکت «فیدلیتی اینترنشنال» معتقدند اقتصاد آمریکا با خطراتی روبه ‎رو است که جلوگیری از آن‌ها نیازمند پاسخ مناسب به مشکلات ریشه‌ای در اقتصاد است. «دنیل پینتو» رئیس بانک آمریکایی جی پی مورگان اعلام کرده اقتصاد آمریکا در برابر چالش‌های مختلف، قوی باقی مانده، اما مجموعه‌ای از خطرات سیاسی و اقتصادی می‌تواند آغازگر روندی منفی در اقتصاد ایالات متحده باشد.

به گزارش می‌متالز، به نوشته بلومبرگ، آقای پینتو در جلسات «موسسه مالی بین‌المللی» در مراکش گفت: «در حال حاضر مصرف کنندگان و کسب وکار‌ها با داشتن سطح بالایی از پس انداز و سرمایه‌های قوی، وضعیت خوبی دارند، اما مشکلاتی مانند باقی ماندن تورم در سطوح بالا و ثابت ماندن نرخ بهره بالا و احتمال افزایش دوباره آن، می‌تواند روندی منفی به وجود آورد.» به گفته رئیس بانک جی پی مورگان، در حال حاضر مسائل بسیاری وجود دارد که می‌توانند در یک مسیر اشتباه و زیان بار قرار بگیرند؛ از جمله افزایش مشکلات مربوط به حمله روسیه به اوکراین، درگیری‌ها میان حماس و اسرائیل و پیچیدگی‌های مربوط به روابط آمریکا و چین. «آن ریچاردز» - مدیر اجرایی شرکت آمریکایی «فیدلیتی اینترنشنال» - نیز اعلام کرده در حال حاضر وضعیت بین‌المللی بسیار پیچیده است و وضعیت کنونی به پیچیده‌ترین شکل خود در سال‌های اخیر رسیده است. خانم ریچاردز همچنین گفته: «صنعت بانکداری در ابتدای سال جاری میلادی با ورشکستگی چندین بانک منطقه‌ای از جمله بانک سیلیکون، ولی و بانک سیگنچر دچار تلاطم شد. در تلاش برای جلوگیری از تکرار این‌گونه شکست ها، ناظران باید دقت بیشتری داشته باشند و از اقداماتی که باعث محدود شدن سرمایه‎ گذاری می‌شود، خودداری کنند.»

مدیر اجرایی شرکت فیدلیتی اینترنشنال افزوده: «سوال اصلی باید درباره چگونگی مقابله با مشکلات ریشه‌ای و در اختیار داشتن ابزار‌های مناسب در زمان‌های بحرانی باشد.» رئیس بانک جی پی مورگان چیس هم معتقد است باید سوالاتی درباره مدل‌های کسب وکار بانک‌های متوسط وجود داشته باشد تا از پایداری این بانک‌ها اطمینان حاصل شود. آقای پینتو اعلام کرده: «جی پی مورگان بانک فرست ریپابلیک را خریداری کرد. این بانک در ماه‌های ابتدایی سال جاری میلادی و در بحبوحه آشفتگی‌های بانکی در آمریکا، با خروج گسترده سپرده مواجه شده بود. فرست ریپابلیک همچنین در مواجهه با نرخ ریسک بهره، استراتژی درستی انتخاب نکرده بود و این اتفاقات باعث شده بود اعتماد مشتریان خود را از دست بدهد؛ اما بسیاری از دارایی‌های این بانک دست نخورده باقی مانده بود و فرست ریپابلیک تنها در قیمت گذاری آن‌ها دچار اشتباه شده بود». خانم ریچارد درباره شرایط آشفته بازار اوراق قرضه آمریکا گفته: «شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد ریسک‌های سیاسی بیشتر از گذشته در حال ورود به بازار‌های مالی هستند.»

منبع: دنیای اقتصاد

عناوین برگزیده