تاریخ: ۲۲ آذر ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۷:۰۰
بازدید: ۳۸۴
کد خبر: ۳۲۶۹۶۹
سرویس خبر : آهن و فولاد

دو دستگی اتحادیه اروپا بر سر تحریم فولاد روسیه

دو دستگی اتحادیه اروپا بر سر تحریم فولاد روسیه
‌می‌متالز - نشریه پولیتیکو به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که در بحبوحه درخواست‌های فزآینده برخی کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای معافیت از تحریم واردات فولاد روسیه، مذاکرات این اتحادیه درباره دور جدید تحریم‌ها علیه مسکو ادامه دارد.

به گزارش می‌متالز، نشریه پولیتیکو روز دوشنبه به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که در بحبوحه درخواست‌های فزآینده برخی کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای معافیت از تحریم واردات فولاد روسیه، مذاکرات این اتحادیه درباره دور جدید تحریم‌ها علیه مسکو ادامه دارد.

یک دیپلمات اروپایی به این نشریه گفت که یکی از موانع توافق شامل موضوع تمدید معافیت واردات فولاد از شرکت "فولاد نوولیپتسک" روسیه است. این دیپلمات در ادامه تأکید کرد که این موضوع قرار است به زودی حل شود.

بر اساس این گزارش، یک دیپلمات دیگر نیز مدعی شد که مذاکرات در مورد بسته دوازدهم تحریم "در مسیر درست" پیش می‌رود.

شرکت "نوولیپتسک" یا NLMK یکی از چهار شرکت بزرگ فولاد در روسیه است. این شرکت عمدتاً محصولات فولادی تخت، محصولات فولادی نیمه تمام و فولاد‌های الکتریکی تولید می‌کند.

اتحادیه اروپا به عنوان بخشی از سیاست تحریمی خود علیه مسکو، واردات محصولات آهن و فولاد از روسیه و یا کشور‌های ثالث با مبدأ روسیه را ممنوع کرده است.

آخرین محدودیت‌هایی که از ۳۰ سپتامبر به اجرا درآمد، همچنین واردات آهن و محصولات فولادی را که در کشور‌هایی غیر از روسیه (به اصطلاح کشور‌های ثالث) "فرآوری" شده‌اند، اما دارای مواد خام آهن یا فولاد با منشاء روسیه هستند، ممنوع می‌کند.

این در حالی است که نشریه یوراکتیو در نوامبر گزارش داد که جمهوری چک رسماً از اتحادیه اروپا درخواست کرده است که NLMK را در دور جدید تحریم‌ها قرار ندهد، زیرا محصولات این شرکت برای اقتصاد چک بسیار مهم است.

این کشور اتحادیه اروپا که ورق فولادی ضخیم با تخفیف را از غول فلزات روسیه وارد می‌کند، گفت که به دنبال راه حل‌های دیگری بوده است، اما تاکنون نتوانسته است جایگزینی برای منابع وارداتی از روسیه پیدا کند.

به گفته وزارت بازرگانی چک، پراگ به دنبال معافیت واردات فولاد روسیه تا سال ۲۰۲۸ است. قرارداد موجود در پایان سال ۲۰۲۴ منقضی می‌شود و صنایع کلیدی چک مانند ساخت و ساز و خودروسازی را با بحران مواجه می‌کند.

این نشریه در گزارشی تأکید کرد که ایتالیا و بلژیک نیز اتحادیه اروپا را برای رفع محدودیت‌های عرضه فولاد روسیه تحت فشار قرار داده‌اند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده