به گزارش می متالز، فرهاد دلقپوش در نشست معاونان و رؤسای ادارات ستادی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در رشت اظهار داشت: اقدامات نظارتی و بازرسی این سازمان در سال 97 و ایام نوروز سال 98 منجر به تشکیل 2 هزار و 133 پرونده تخلف در طرح نظارتی گیلان شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان به تعداد هزار و 803 گزارش مردمی از طریق سامانه 124 اشاره کرد و افزود: با توجه به این بازرسیها، تعداد 2 هزار و 133 پرونده با ارزش ریالی بیش از 30 میلیارد ریال در سال 97 و ایام نوروز سال 98 تشکیل شد و به اداره کل تعزیرات گیلان ارجاع داده شد.
دلقپوش با بیان اینکه تاکنون هزار و 769 مورد از گزارشهای مردمی پیگیری و بررسی شده است ابراز داشت: این پروندهها با توجه به هماهنگیهای انجامشده با سایر دستگاههای نظارتی و اجرایی، خارج از نوبت و به صورت فوری بررسی میشود.
وی با اشاره به اینکه نظارتها و بازرسیها به صورت هدفمند اجرا میشود افزود: بیشتر نظارت و بازرسیها در حوزه پوشاک، کیف و کفش، فرآوردههای لبنی، اقلام پروتئینی، میوه، حبوبات، نان، شیرینی و آجیل، بخش خودرو و خدمات عمومی و رفاهی انجام شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با بیان اینکه نظارتها و بررسیهای انجام شده جهت پیشگیری از وقوع تخلفات، برخورد قاطع با متخلفان و ساماندهی بازار است گفت: در این راستا از تعامل و همراهی نهادهای مرتبط و متولی نظارتی در رابطه با بازار در گیلان نیز تشکر میکنم.
دلقپوش با اشاره به اینکه کنترل و ساماندهی بازار جز با همدلی و مشارکت جمعی امکانپذیر نیست خاطرنشان کرد: بعضی از مشکلات در بخش تأمین وجود برخی اقلام در سطح کلان است که لازم است تمهیدات ویژهای در این راستا اتخاذ شود.
وی ضمن اعلام همدردی با مردم استانهای آسیبدیده در جریان سیل اخیر ابراز داشت: تاکنون اقلامی نظیر آرد، لوازم شوینده، کنسرو غذای آماده ، تن ماهی، پتو، پوشک جمعا" به مبلغ یک میلیارد و 338 میلیون ریال در مرحله نخست تهیه شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت: با همکاری شهرداری رشت و خیرین، اقلام مورد نیاز و ضروری از سطح بازار به ارزش 2 میلیارد و 560 میلیون ریال در مرحله دوم جمعآوری و مناطق سیل زده ارسال شده است که امیدواریم بخش کوچکی از نیازهای آنان را برطرف کند.
دلقپوش به پرداخت 442 میلیارد تومان تسهیلات در قالب کارگروه رفع موانع و رونق تولید در گیلان در سال 98 خبر داد و افزود: از تیرماه سال گذشته تا امروز حدود هزار و 200 میلیارد تومان، تسهیلات به بخش تولید اعم از صنعت، کشاورزی و گردشگری در گیلان اختصاص یافت.
وی با بیان اینکه اکنون 759 فقره در مجموع تسهیلات اختصاص یافته به بخش تولید اعم از صنعت، کشاورزی و گردشگری در گیلان پرداخت شده است گفت: امسال واحدهای تولیدی که نیاز به بهرهبرداری تسهیلات رونق تولید دارند میتوانند برای دریافت تسهیلات ثبتنام کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان، بازپرداخت تسهیلات سرمایه در گردش را 2 ساله عنوان کرد و گفت: این تسهیلات برای تأمین مواد اولیه و رفع کمبود نقدینگی اعطاء می شود البته تسهیلات سرمایه ثابت با مدت بازپرداخت 3 تا 5 ساله برای واحدهای نیمه تمام است.
دلقپوش اولویت اصلی پرداخت این تسهیلات را با متقاضیانی دانست که عمدتاً مشکل نقدینگی در حوزه تولید دارند افزود: برخی از واحدهای صنعتی دارای دانش فنی، توان مدیریت و بازار و ظرفیت تولید هستند و با اخذ این تسهیلات میتوانند نسبت به راهاندازی سریع یا اقدام کنند.