به گزارش میمتالز، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به عرضه کالاها در بورس اعلام کرد: عرضه کالاها به بورس برای وزارت کار به عنوان یک هدفگذاری مطلوب تلقی میشود، زیرا تاکنون معاملات هر کالایی که وارد بورس کالا شده با موفقیت همراه بوده است.
علیرضا عسگریان از پیگیری این وزارتخانه برای حل چالش برق صنایع خبر داد و گفت: طبق ارزیابیهای انجام شده اکنون تعداد ۱۰ شرکت از آمادگی لازم برای ورود به بورس برخوردارند که طبق برنامهریزیهای صورت گرفته در صدد عرضه این شرکتها به بورس تا پایان سال جاری هستیم.
وی به برنامههای این وزارتخانه برای ورود شرکتها به بورس در سال ۱۴۰۳ اشاره و اعلام کرد: این وزارتخانه درصدد است تا در سال ۱۴۰۳ شرکتهایی را که از صورت مالی بسیار دقیقی برخوردارند و قادر به احیای شاخص بورس هستند را به صورت ویژه وارد بازار سرمایه کند.
عسگریان خاطرنشان کرد: با ورود شرکتها به بورس زمینه شفافیت صورتهای مالی و نیز نمایش قیمتها در بازار فراهم میشود که از طریق آن میتوان نسبت به بودجه مورد نیاز برای عملیاتی شدن فعالیتها تصمیمگیری کرد.
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: یکی از جذابترین شیوهها برای سرمایهگذاری آحاد مردم در بازار طلا، سرمایهگذاری در صندوقهای طلا است چراکه از این مسیر نیازی به دانش تخصصی در خصوص بازار طلا نیست و افراد با سرمایههای اندک و به صورت برخط میتوانند واحدهای صندوق طلا را معامله کنند و خبری از دشواریهای خرید و فروش در بازار سنتی نیست.
سحر عطایی کارشناس واحد مشتقه کارگزاری سرمایه دانش به برتریهای صندوقهای طلا به نسبت سرمایهگذاری فیزیکی و سنتی در بازار اشاره کرد و گفت: صندوقهای سرمایهگذاری کالایی مبتنی بر طلا، یک راه مناسب برای سرمایهگذاری غیرمستقیم بوده و دارای مزایای مختلفی هستند که میتواند برای سرمایه گذاران بسیار جذاب باشد.
وی به مزایای این صندوقها اشاره کرد و گفت: نقدشوندگی مناسب، کاهش هزینههای معاملات، امکان سرمایهگذاری با مبالغ اندک، سرعت و سهولت، امنیت در خریداری و نگهداری و مدیریت اختصاصی صندوقها از مهمترین مزیتهای سرمایهگذاری در این صندوق هاست و با توجه به این مزایا، صندوقهای طلا میتوانند به عنوان یک ابزار مناسب برای سرمایهگذاری در طلا تنوع بخشی به سبد سرمایهگذاری، مورد استفاده قرار گیرند.
در روز ۳ تیر ماه ۳۰ دستگاه کامیون کشنده فاو متعلق به شرکت سیباموتور در تالار خودرو بورس کالا عرضه شد که ۴۷ دستگاه تقاضا برای این خودرو ثبت شد و با رقابت ناچیز ۱.۸۸ درصدی مورد معامله قرار گرفت.
۳۰ دستگاه کامیون فاو با قیمت پایه ۴ میلیارد و ۳۹۲ میلیون تومان عرضه شد و در نهایت با قیمت پایانی ۴ میلیارد و ۴۷۴ میلیون و ۴۶۶ هزار تومان فروش رفت.
قیمت نهایی کامیون کشنده سفید رنگ مدل ۱۴۰۳ علاوه بر قیمت کشف شده، ۱۰ درصد مالیات بر ارزش افزوده و هزینههای جانبی به مبلغ ۳۲ میلیون و ۹۸ هزار تومان شامل مالیات، عوارض شماره گذاری، هوشمندسازی کارت سوخت، بیمه شخص ثالث و ... است.
تالار خودرو بورس کالا یکشنبه هفته آینده ۱۰ تیر میزبان عرضه ۲۰ دستگاه کامیون کشنده امپاور و ۲۰ دستگاه کامیون فورس متعلق به شرکت بهمن دیزل است.
۲۰ دستگاه کامیون کشنده امپاور با قیمت پایه ۴ میلیارد و ۴۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، درصد پیش پرداخت ۱۰ درصدی و تاریخ تحویل ۱۰ شهریور عرضه میشود.
همچنین ۲۰ دستگاه کامیون فورس (FORCE) کابین خوابدار ۸.۵ تن بدون کاربری به قیمت پایه یک میلیارد و ۵۸۲ میلیون تومان و درصد پیش پرداخت ۱۰ درصدی در روز ۱۰ تیر عرضه میشود.
منبع: کالاخبر