تاریخ: ۳۱ تير ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۰:۰۴
بازدید: ۶۰
کد خبر: ۳۴۶۴۴۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

کاهش فرار مالیاتی و افزایش تمکین مالیاتی با اعطای اختیار به مودیان در پرداخت مالیات

کاهش فرار مالیاتی و افزایش تمکین مالیاتی با اعطای اختیار به مودیان در پرداخت مالیات
‌می‌متالز - عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: اعطای اختیار به مودیان در راستای تعیین محل هزینه کرد مالیات پرداختی می‌تواند در تکمیل و تقویت منابع زیرساخت‌ها تاثیرگذار باشد.

به گزارش می‌متالز، جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره مصوبه جدید هیات وزیران پیرو اعطای اختیار به مودیان مشمول تبصره ماده ۱۰۰ برای تعیین محل هزینه کرد مالیات پرداختی گفت: به واقع یکی از راه‌های ایجاد انگیزه برای پرداخت مالیات رابطه مالیات مستقیم و هزینه‌های مرتبط با آن است.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر مودی احساس کند که مالیات پرداختی‌اش در حوزه مسائل زیرساختی هزینه می‌شود، انگیزه بیشتری برای پرداخت مالیات خواهد داشت؛ بنابراین مصوبه مذکور می‌تواند نقش مهمی در ایجاد انگیزه در پرداخت مالیات داشته باشد. 

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین اعطای اختیار به مودیان مشمول تبصره ماده ۱۰۰ برای تعیین محل هزینه کرد مالیات پرداختی کمک می‌کند تا جلوی فرار‌های مالیاتی و یا تاخیر در پرداخت مالیات گرفته شود.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: همچنین قطعاً در این فرآیند متولیان طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی سعی خواهند کرد افرادی را که مالیاتشان را پرداخت نکرده‌اند را پیدا کرده و آنها را قانع کنند که مالیات خود را به موقع پرداخت کرده تا بتوان از قبل پرداخت مالیات، در تکمیل ظرفیت طرح‌ها و پروژه‌ها استفاده شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بنابراین اعطای اختیار به مودیان مشمول تبصره ماده ۱۰۰ برای تعیین محل هزینه کرد مالیات پرداختی کار بسیار ارزشمندی است که می‌تواند تحولی در پرداخت مالیات‌ها ایجاد کند.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اعطای اختیار به مودیان در راستای تعیین محل هزینه کرد مالیات پرداختی می‌تواند در تکمیل و تقویت منابع زیرساخت‌های از جمله طرح‌های و پروژه‌های بخش سلامت و راه و شهرسازی و همچنین سایر مسائل تاثیرگذار باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر افراد در قالب این مصوبه مالیات خود را به موقع پرداخت کنند و به دنبال تقسیط مالیات نباشد حتماً در راستای ادامه این فرایند می‌توان پروژه‌های نیمه تمام را تکمیل کرده و آنها را به جریان انداخت.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درآمد‌های مالیاتی، یکی از مهم‌ترین منابع تأمین مالی دولت‌ها در اقتصاد بسیاری از کشور‌های جهان به شمار رفته و به عنوان یک ابزار مؤثر جهت سیاست‌گذاری‌های مالی محسوب می‌شود، گفت:این مصوبه در واقع در راستای مردمی‌سازی مالیات است و باعث می‌شود نیاز‌های جامعه تامین شود و از سوی دیگر با این مصوبه مالیات‌دهنده با رغبت مالیاتش را پرداخت می‌کند و از جانب دیگر خوشحال می‌شود که آثار پرداخت مالیاتش را می‌بیند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین براساس این مصوبه مالیات‌دهندگان مشمول تبصره ماده ۱۰۰ می‌توانند انتخاب کنند که مالیاتشان چگونه هزینه شود. همچنین دادن اختیار به مودیان مشمول تبصره ماده ۱۰۰ برای تعیین نحوه هزینه کرد مالیات ها، به کسبه بازاریان و فعالان اقتصادی کمک می‌کند تا به پرداخت مالیات تشویق شوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

عناوین برگزیده