به گزارش می متالز، در این جلسه دکتر زرندی معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در این برنامه 7 محور در زمینه های توسعه تولید و تعمیق ساخت داخل، توسعه صادرات غیر نفتی، توسعه معادن و صنایع معدنی، توسعه فناوری و شرکت های دانش بنیان با تغییر رویکرد از مونتاژکاری به نوآوری، مدیریت بازار و ساماندهی لجستیک تجاری، بهبود فضای کسب و کار مرتبط با بخش صنعت، معدن و تجارت و تأمین منابع مالی و توسعه سرمایه گذاری در اولویت اقدامات قرار گرفته است.
وی افزود: الزاماتی هم در برنامه سال 1398 در نظر گرفته شده است و همه معتقدیم که رونق تولید باید با همراهی همه دستگاهها و نهادها اجراشود.
زرندی تاکید کرد: بهبود فضای کسب و کار از مهمترین مولفه های است که برای رونق تولید ضروری است و این موضوع اراده کلان کشور را می طلبد.
معاون طرح و برنامه تاکید کرد: وظایف معاونت ها و سازمان های تابعه وزارتخانه، بطور مشخص و دقیق، تعیین و اهداف کمی و کیفی در برنامه رونق تولید، دیده شده است.
وی تصریح کرد: این بار تلاش کردیم، پیش از نهایی شدن برنامه، آن را با مشورت و گرفتن نظرات صاحب نظران، نخبگان، اساتید، فعلان اقتصادی وصنعتی و تجاری تدوین کنیم و از این پس هم برای اجرایی شدن و رفع موانع برنامه، این مسیرادامه پیدا خواهد کرد.
زرندی تاکید کرد: خود را ملزم به استفاده از نظرات بزرگان و کسانی که سالهای زیادی عمر خود را برای کشور صرف کرده اند ، می دانیم.
در این جلسه که باحضور جمعی از وزرای سابق برگزار شد، نظرات و پیشنهادات تخصصی در مورد نحوه اجرای برنامه، ارائه شد.