به گزارش میمتالز، «جبار کوچکینژاد» با بیان اینکه مردمیسازی اقتصاد نیازمند عزمی جدی دولت و مجلس است، گفت: در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ همت از کل حجم نقدینگی، به شکل پول، عمدتا دست بخش خصوصی است، این منابع میبایست با برنامهریزی دولت به بازار سرمایه وارد شود.
او افزود: با توجه به محدودیت منابع بانکی به ویژه منابع در اختیار بانکهای دولتی، بهتر است اقدامات قابل توجهی برای ورود بخش خصوصی به حوزه اقتصاد برای حمایت از بازار سرمایه صورت گیرد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با تاکید بر اینکه بانک مرکزی موظف است خط اعتباری ویژهای برای حمایت از بازار سرمایه ارائه دهد، گفت: دولت باید بداند که با فرآیندهای گذشته نمیتوان بورس را اداره و اقتصاد را به سمت رشد و تعالی سوق داد؛ لذا بهتر است با حمایت از بخش خصوصی و واگذاری امور به این بخش، برای حمایت از سهامداران خُرد و تامین مالی و تسریع در طرحهای توسعهای شرکتهای بورسی در سالی که به شعار جهش تولید با مشارکت مردم تاکید شده است، گامهای بیشتری برداشته باشیم.
نماینده مردم «رشت» در مجلس اعلام کرد: تاثیر اقدامات و تصمیمگیریهای کلان در کشور، مهمترین اثر را بر بازار سرمایه دارد و میتواند باعث رشد یا ریزش شاخص شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه در پایان با بیان اینکه تحریم باعث شده اکثر شرکتهای بورسی به خصوص شرکتهای صادراتی نتوانند به موقع تامین مالی کرده و محصولات خود را به فروش برسانند، گفت: بسیاری از شرکتهای بورسی در شرایط تحریم هزینههای جانبی زیادی متحمل شدهاند که با برداشته شدن تحریمها و کاش هزینههای سربار، وضعیت آنها در بازار سرمایه بهتر میشود، اما انتظار میرود تا رفع تحریمها، اقدامات حمایتی دولت از بازار سرمایه در زمان بیش از سایر حوزهها باشد چراکه بیش از ۵۰ میلیون سهامدار چشم امیدشان به رشد و رونق بازار سرمایه است.