تاریخ: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۳:۳۱
بازدید: ۱۰۸
کد خبر: ۳۵۴۰۶۳
سرویس خبر : اجتماعی

واژگونی لودر در معدن ملوسان نهاوند یک کشته برجا گذاشت

واژگونی لودر در معدن ملوسان نهاوند یک کشته برجا گذاشت
‌می‌متالز - مدیر جمعیت هلال احمر نهاوند گفت: واژگونی یک دستگاه لودر در معدن ملوسان این شهر منجر به مرگ راننده آن شد.

به گزارش می‌متالز، علی کیانی شامگاه سه‌شنبه ۰۳ مهرماه در رابطه با جزییات این حادثه افزود: این اتفاق مرگبار بعد از ظهر رقم خورد و حوالی ساعت ۱۵ به نیرو‌های امدادی اطلاع رسانی شد.

وی اضافه کرد پس از اعلام این سانحه تیم امدادی پایگاه فیروزان (شهید نثاری) با یک دستگاه آمبولانس به محل سانحه اعزام شدند.

مدیر هلال احمر نهاوند افزود: در این حادثه متاسفانه راننده لودر کشته شد که پس بکارگیری تجهیزات مربوطه عملیات راهسازی انجام و پیکر بی‌جان راننده لودر تحویل مقامات قضایی و عوامل انتظامی شد.

شهرستان نهاوند در جنوب استان همدان قرار دارد.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) همدان

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم