تاریخ: ۰۵ آبان ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۱:۵۸
بازدید: ۱۹۰
کد خبر: ۳۵۶۷۳۳
سرویس خبر : آهن و فولاد
در دومین رویداد بین‌المللی هوش مصنوعی؛

زمینه‌های ورود به پروژه‌های هوش مصنوعی در صنعت فولاد توسط شرکت ایریسا تشریح شد

زمینه‌های ورود به پروژه‌های هوش مصنوعی در صنعت فولاد توسط شرکت ایریسا تشریح شد
‌می‌متالز - مدیر توسعه فناوری، نوآوری و گسترش مشارکت‌های ایریسا (ایریسا پرایم) در رویداد سرمایه‌گذاری هوش مصنوعی، زمینه‌های ورود به پروژه‌های هوش مصنوعی در صنعت فولاد را تشریح کرد.

به گزارش می‌متالز، میلاد حلاجیان، مدیر توسعه فناوری، نوآوری و گسترش مشارکت‌های ایریسا (ایریسا پرایم) در رویداد سرمایه‌گذاری هوش مصنوعی در اصفهان با اشاره به مسیر‌های ورود به شرکت فولاد مبارکه در حوزه فناوری‌های نوظهور اظهار کرد: شرکت ایریسا با قدمت بیش از ۳۰ ساله به نوعی بازوی IT، OT و CT صنعت فولاد کشور است و در تأمین، توسعه، نگهداری و پشتیبانی سیستم‌ها و راهکار‌های این حوزه ایفای نقش می‌کند.

وی افزود: فولاد مبارکه چند سالی است که حرکت به سمت انقلاب چهارم صنعتی را آغاز کرده است و همچنین واحد تحول دیجیتال فولاد مبارکه به عنوان متولی به‌کارگیری فناوری‌های نوظهور تأسیس شده است.

حلاجیان در پاسخ به چگونگی ورود به فولاد مبارکه در این حوزه تصریح کرد: تکثر در ذی‌نفعان هوش مصنوعی در کارخانه‌های فولادی وجود دارد. ایریسا به عنوان بازوی فناوری اطلاعات فولاد مبارکه به همراه صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر گروه فولاد مبارکه، در کنار واحد‌های داخلی فولاد هم‌چون واحد تحقیق و توسعه، تحول دیجیتال، IT و سایر مجموعه‌ها، امکانات متنوعی را برای همکاری فعالان این حوزه با صنعت فولاد ایجاد کرده است.

مدیر ایریسا پرایم ادامه داد: هر ذی‌نفع بر اساس موضوع قابل ارائه می‌تواند از امکانات بخش‌های مختلف استفاده کند. برای مثال اگر پژوهشگر دانشگاهی هستید می‌توانید از طریق واحد تحقیق و توسعه با مجموعه‌های فولاد ارتباط بگیرید. اگر فری‌لنسر یا شرکت صاحب راهکار و خدمات قابل به‌کارگیری در فولاد هستید می‌توانید به عنوان عضوی از اکوسیستم همکاران ایریسا در اجرای پروژه‌های عملیاتی فعالیت کنید. اگر به دنبال فرصت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر هستید MSTID Fund می‌تواند به شما کمک کند.

وی ایجاد ایریسا پرایم را پل ارتباطی و تسهیلگر بین استارت‌آپ‌ها و یا مجموعه‌های فعال در حوزه‌های نوظهور و صنعت فولاد عنوان کرد و افزود: در واقع ایریسا پرایم یک معاونت جدیدی است که اجرا و عملیات پروژه‌های هوش مصنوعی و سایر فناوری‌های نوظهور در صنعت فولاد را تسهیل می‌کند.

حلاجیان در خصوص برخی عناوین مورد علاقه‌ی صنعت فولاد در حوزه‌ی هوش مصنوعی به مواردی همچون پلتفرم داده و زیرساخت‌های کارخانه هوشمند، تعمیر و نگهداری پیش‌دستانه، بهینه‌سازی فرآیندها، کنترل کیفیت، بهینه‌سازی مصرف انرژی، تشخیص عیوب تجهیزات و محصولات، انبار هوشمند، به کارگیری مدل‌های زبانی و چت‌بات‌های سازمانی و HSE هوشمند اشاره نمود.

وی با اشاره به چت‌بات سازمانی آرش به عنوان دستاورد این شرکت، خاطر نشان کرد: فولاد مبارکه دارای مجموعه‌ای از اطلاعات و اسناد و مدارک است که استفاده از این چت‌بات برای تسهیل استفاده کاربران از این منابع دانشی کاربرد دارد.

مدیر توسعه فناوری، نوآوری و گسترش مشارکت‌های ایریسا (ایریسا پرایم) افزود: در حال حاضر طرحی وجود دارد که این چت‌بات سازمانی با دسترسی به دستورالعمل‌ها و سایر منابع دانشی موجود در فولاد امکان پرسش و پاسخ از آن اطلاعات را برای کاربرانی داخل شبکه‌ی فولاد فراهم نماید. البته طرح‌هایی هم برای دسترسی ذی‌نفعان بیرونی، همچون دانشگاهیان، پژوهشگران و عموم مخاطبان بیرونی در حال طراحی است.

وی یادآور شد: ایریسا پرایم با کمک بنیاد نخبگان و صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر گروه فولاد مبارکه مسوولیت منتورینگ و نظارت بر برخی استارت‌آپ‌های فعال در حوزه‌ی هوش مصنوعی را برعهده گرفته است تا کمک کند که تلاش آنها به نیاز‌های صنعت فولاد نزدیک شود و بتوانیم در آینده به عنوان شرکای خود آنها را انتخاب کنیم.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین