به گزارش میمتالز، در این بازدید علاوه بر ارائه گزارش عملکرد از سوی معاونان تخصصی شرکت، موانع و مشکلات پیش روی شرکت سنگ آهن نیز مطرح شد که از سوی مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد دستورات خوبی برای تسهیلگری و سرعت بخشیدن به اجرای پروژهها صادر شد.
مجتبی حمیدیان، مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در این باره گفت: پس از بیان موانع و مشکلاتی که بر سر راه برخی از پروژهها وجود داشت سردار علایی دستورات بسیار خوبی برای کسب مجوزها و بحثهای تسهیلگری در رابطه با مجموعه سهادار صادر کردند و قرار بر این است که ما این موارد را به سرعت پیگیری کنیم تا پروژهها در کمترین زمان به بهرهبرداری برسند.
وی افزود: همچنین ایشان پیگیری از طریق مجموعه استان یزد، وزارت خانه و مسوولان دولتی را نیز در دستور کار خود قرار دادند و ما امیدواریم با این نگاه توسعهای-سرمایهگذاری و رویکردی که مجموعه سهامدار دارد حداکثر افزایش بهرهوری در شرکت سنگ آهن مرکزی صورت بگیرد و ما شاهد آینده روشنی برای این مجموعه بزرگ معدنی باشیم.
حمیدیان در مورد بازگرداندان آنومالیها و تامین خوراک شرکت نیز گفت: پیش از این جلسهای با مجموعه ایمیدرو داشتیم که تفاهمات خوبی صورت گرفت با این حال این موضوعات نیز قرار شد که از دو مسیر جلسه با استاندار و مذاکره با وزیر در سطح ملی پیگیری شود.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران اظهار امیدواری کرد: حضور مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی فولاد موجب سرعت گرفتن اجرای پروژهها شود و با تحقق این امر شاهد ایجاد ارزش افزوده و مطلوب در شرکت شویم و شاهد رسیدن به افق و چشمانداز تعیین شده برای آن باشیم.
در جلسهای که پس از بازدید از پروژه کارخانه آهن اسفنجی برگزار شد محمد رنجبر، مدیر پروژه توضیحات کاملی در خصوص روند پیشرفت پروژه ارائه کرد.
وی گفت: تمامی مجوزها برای احداث کارخانه اخذ شده و هم اکنون در بخش مهندسی به پیشرفت ۷۹ درصدی رسیدهایم که امیدواریم تا پایان سال این پیشرفت به ۱۰۰ درصد برسد.
وی درصد پیشرفت تامین تجهیزات پروژه را نیز ۲۱ درصد عنوان کرد و افزود: عمده تجهیزات خارجی از کشورهای اروپای غربی نظیر آلمان و اسپانیا خریداری میشود.
رنجبر با بیان اینکه تکنولوژی این کارخانه میدرکس است که قابلیت ارتقا به آخرین تکنولوژی روز دنیا را دارد اظهار کرد: قرار بر این است که در کارخانه آهن اسفنجی بافق سه محصول بریکت، آهن اسفنجی سرد و آهن اسفنجی گرم تولید شود.
وی زمان بهرهبرداری از این پروژه را خرداد ۱۴۰۵ اعلام کرد و گفت: در صورت سرعت گرفتن تامین سرمایه این امکان وجود دارد که پروژه تا پایان سال ۱۴۰۴ نیز به بهرهبرداری برسد.
مدیرعامل پروژه کارخانه آهن اسفنجی همچنین به برخی از مشکلات و موانع اصلی پروژه آهن اسفنجی اشاره کرد و گفت: عدم تصویب پروژه در کمیته سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی یکی از موانع اصلی پروژه آهن اسفنجی محسوب میشود.
دکتر علایی در همان لحظه دستور صدور مجوز کمیته سرمایهگذاری صندوق را صادر کرد و قرار شد تا ۲۰ آبانماه این امر صورت پذیرد.
در بازدید مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد از معدن D۱۹ آزمایشگاه سنگ آهن آریز نیز افتتاح شد.
محمدرضا کاظمپور، مدیرعامل شرکت معدنی دشتیوز دره انجیر در این باره گفت: آزمایشگاه سنگ آهن آریز ظرفیت آنالیز روزانه ۱۰۰ نمونه ماده معدنی را دارد.
وی با بیان اینکه ساخت و تجهیز این آزمایشگاه در فضایی به مساحت بالغ بر ۲۰۰ مترمربع انجام شده است افزود: تحقق چشمانداز خودکفایی معدن D۱۹ برای افزایش بیش از پیش بهرهوری از مزیتهای راهاندازی این آزمایشگاه سنگ آهن در استان یزد است.
کاظمپور ایجاد آزمایشگاه شیمی، واحد توزین، انبارمواد شیمیایی، واحد آمادهسازی نمونه، بایگانی، دفتر آزمایشگاه و تأسیسات و خوابگاه را از جمله بخشهای ساخته و تجهیز شده این آزمایشگاه دانست و گفت: این مهم با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال انجام شده است.
مدیرعامل معدن سنگ آهن آریز D۱۹، ایجاد اشتغال برای بیش از ۱۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰ نفر غیرمستقیم را از دیگر مزیتهای این آزمایشگاه عنوان و تصریح کرد: بررسی کیفیت بلوکهای استخراجی و دپوهای ماده معدنی، عیارسنجی لحظه به لحظه و تفکیک فنی و دقیق دپوهای سنگ آهن از جمله مأموریتهای آزمایشگاه معدن سنگ آهن آریز به شمار میرود.
در بخشی از سفر مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد به بافق، دیداری هم با برخی از بازنشستگان شرکت ترتیب داده شده بود که این بازنشستگان به طرح دغدغهها و مشکلات خود پرداختند.
آقایی رییس امور بازنشستگی بافق ضمن تشکر از اقدامات رفاهی و درمانی شرکت سنگ آهن برای بازنشستگان گفت: از مهمترین مطالبات بازنشستگان شرکت سنگ آهن، اصلاح ساختار و همسانسازی حقوق و عملیاتی شدن مصوبه ۱۵ مهرماه ۴۰۲ برای کانونهای بازنشستگی است.
حسین علایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد نیز پس از شنیدن صحبتها و دغدغههای بازنشستگان اظهار کرد: در حال حاضر مهمترین دغدغه ما مساله بار مالی است که مجلس و دولت پیگیر رفع آن هستند. اگر بار مالی آن تامین شود مشکلات حل خواهد شد.
منبع: سنگ آهن مرکزی ایران-بافق