تاریخ: ۱۹ آبان ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۱:۱۳
بازدید: ۲۰۴
کد خبر: ۳۵۸۰۸۲
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
مدیرکل صمت استان زنجان عنوان کرد:

معادن فعال استان زنجان به ۱۹۵ معدن رسید

معادن فعال استان زنجان به ۱۹۵ معدن رسید
‌می‌متالز - مدیرکل صمت استان زنجان اعلام کرد که معادن فعال این استان از ۱۰۱ معدن در ابتدای سال ۱۴۰۱، به ۱۹۵ معدن در پایان شهریور سال ۱۴۰۳ رسید.

به گزارش می‌متالز، «مجید گلشنی» مدیرکل صمت استان زنجان، ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: در راستای تحقق رشد ۱۳ درصدی بخش معدن در سند راهبردی استان، با دیدگاه استفاده از پتانسیل‌های موجود در معادن، معادن فعال استان زنجان از ۱۰۱ معدن در ابتدای سال ۱۴۰۱، به ۱۹۵ معدن در پایان شهریورماه سال ۱۴۰۳ رسید.

وی افزود: در این راستا مزایده‌های معادن در جهت فعالسازی معادن راکد و غیر فعال برگزار می‌گردد.

مدیرکل صمت استان زنجان تصریح کرد: با توجه به اینکه رشد بخش صنعت و معدن در سال گذشته بالاتر از میانگین استانی بود، اما تداوم تحقق آنها طی سال‌های متوالی نیازمند همت و تلاش بیشتری است.

گلشنی همچنین گفت: در زمینه رفع مشکلات واحد‌های صنعتی به خصوص در زمینه چالش‌های ارزی که اخیرا واحد‌های صنعتی در جهت ثبت سفارش‌ها و تامین ارز ماشین‌آلات با آن مواجه بودند، اقدامات خوبی در سطح استان صورت گرفته است، به طوریکه در ۷ ماهه ابتدای امسال، عملکرد استان در بخش تولید و ثبت سفارش مواد اولیه جزء استان‌های برتر در سطح کشور بوده است.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم