به گزارش میمتالز، محمد ناظمیهرندی، معاون تکنولوژی فولاد مبارکه در پنل «نظام جامع تحول در فولاد مبارکه» با گفتمان «مسیر متعالی» در سومین روز نمایشگاه بینالمللی ایران متافو ۱۴۰۳ اظهار کرد: فولاد مبارکه با برگزاری چنین نشستها و پنلهایی درصدد انتقال تجربیات عملیاتی است که طی سه دهه گذشته کسب کرده است؛ امروزه تدوین مجموعهای از اهداف و استراتژیها تقریباً جزو فرآیندهای اصلی همه سازمانهاست تا بتوانند مأموریت و فلسفه وجودی خود را محقق کنند و در عین حال چالش جدی همه سازمانها این است که تا میزان میتوانند اهداف و استراتژیهای خود را پیادهسازی کنند.
وی افزود: سازمانها به دنبال ابزارهایی هستند تا بتوانند همه ارکان خو را در مسیر رسیدن به چشمانداز ایدهآل همسو کنند؛ مهمترین ابزار فولاد مبارکه برای یکپارچهسازی در تمامی ردههای سازمانی، از ابزار نظام جامع تحول بهرهگیری کرده است؛ چرخه PDC فولاد مبارکه در دل ساختار و رویکردهای تحولی این شرکت شکل گرفته بهعبارت دیگر، شبکهسازی برای اجرای نظام تحول، کل سازمان را در برگرفته است.
معاون تکنولوژی فولاد مبارکه گفت: در حال حاضر ۹۰ درصد از کارکنان فولاد مبارکه در تحقق اهداف بلند این مجموعه مشارکت دارند و این میزان مشارکت بسیار حائز اهمیت است. بیش از آنکه افراد خاص فولاد مبارکه را به موفقیت رسانده باشند، همه کارکنان آن در نقاط مختلف این شرکت در موفقیتش نقش داشتهاند؛ بنابراین برنامهریزی جدی برای تحقق اهداف و استراتژیهای فولاد مبارکه با تکیه بر تمامی ارکان و سرمایههای انسانی آن امکانپذیر خواهد بود.
وی تصریح کرد: این نکته بسیار قابل توجه است که در جلسات تدوین اهداف فولاد مبارکه تقریباً بالای هزار نفر با نقشهای متنوع مشارکت دارند. فولاد مبارکه صرفاً به تدوین استراتژیها و اهداف اکتفا نمیکند و با تعریف یک نظام جامع ارزیابی و ممیزی توسط ارزیابان و ممیزان داخلی و خارجی، بهطور مستمر در حال بازخوردگیری از ارزیابیهای انجامشده و بهبود اهداف و روشهای اجرایی است.
ناظمیهرندی ادامه داد: فولاد مبارکه با ایجاد و حفظ ساختار نظام تحول توانسته به موفقیتهای مهمی دست پیدا کند؛ نظام تحولی متعلق به تمامی اجزا و ساختار این مجموعه است و معاونت تکنولوژی آن در حوزه استراتژی و تحول سازمانی صرفاً تسهیلگر پیادهسازی و حفظ آن است تا برای فولاد مبارکه موفقیتهای بیشتری را رقم بزند.