تاریخ: ۰۶ آذر ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۸:۵۰
بازدید: ۱۵۴
کد خبر: ۳۶۰۰۲۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

صنعتگران آلمانی در انتظار کاهش تولید

صنعتگران آلمانی در انتظار کاهش تولید
‌می‌متالز - صنعت آلمان انتظار کاهش ۳ درصدی تولید در سال ۲۰۲۴ را دارد. بنابراین، امسال سومین سال متوالی کاهش روند رشد آن خواهد بود. سال آینده نیز هیچ بهبودی پیش‌بینی نمی‌شود و بخش‌های پیشرو صنعت آلمان با کاهش جدی دست و پنجه نرم می‌کنند.

به گزارش می‌متالز، در ماه سپتامبر، بخش خودرو ۶.۹ درصد کاهش تولید در سال را ثبت کرد، در حالی که صنایع مهندسی مکانیک و مهندسی برق به ترتیب ۸.۵ درصد و ۱۰.۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافتند.

 در واقع رکود صنعتی در اتحادیه اروپا نیز ادامه دارد و آلمان و اتحادیه اروپا به عنوان یک مکان جذاب برای سرمایه‌گذاری صنعتی کمرنگ‌تر می‌شوند.

وضعیت در اقتصاد آلمان همچنان رو به وخامت است و چشم‌انداز آن بر انتظارات فعالان بازار فولاد تأثیر منفی می‌گذارد. صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی آلمان در سال ۲۰۲۵ را به ۰.۸ درصد (قبلاً ۱.۳ درصد) کاهش داد، در حالی که اقتصاددانان آلمانی آن را از ۱.۱ درصد قبلی به ۰.۵ درصد کاهش دادند.

منبع: ایفنا

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم