به گزارش میمتالز، یاسر شهریاری با بیان این مطلب در ادامه افزود: در این واحد در حال حاضر تعداد نفرات ۶۵ نفر در کارگاه ریختهگری، ۶۶ نفر در کارگاه آمادهسازی و ارسال محصول و ۶۶ نفر در پیمان حمل محصول مشغول به کار هستند.
رئیس ریختهگری و ارسال محصول شرکت فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: نکته مهم در مورد تولید بیش از ظرفیت اسمی در فولاد هرمزگان به ویژه واحد ریختهگری و ارسال محصول، این است که کارکنان و متخصصان شرکت به سطح مطلوبی از دانش فنی رسیدهاند و میتوانند بر بسیاری از چالشها و پیچیدگیهای ماشین ریختهگری غلبه کنند. به طوری که فولاد هرمزگان بارها موفق شده بالاترین سرعت ریختهگری ماشین یعنی ۱.۶ متر در هر دقیقه را ثبت کند و که این دستاورد در کشور بینظیر بوده و حتی خود دارندگان این تکنولوژی نیز به سختی میتوانند به این سرعت برسند.
شهریاری ادامه داد: یکی از نقاط قوت فولاد هرمزگان، استفاده از دانش فنی در تمام ابعاد است. به طوریکه بالاترین راندمان ریختهگری ثبت شده برای خط تولید فولاد هرمزگان طبق مشخصات اعلامی از سوی سازنده، ۹۷ درصد است. زیرا به طور طبیعی بخشی از مذاب در پاتیل و تاندیش باقی میماند و در ریختهگری و برش تختالها بر اساس سفارش مشتری بخشی از تختال ریختهگری شده پرتی برش و سر ته کل سکونس بوده و از تولید خارج میشود. با این حال متخصصان فولاد هرمزگان توانستند راندمان ریختهگری را در ماههایی که محدودیت تولید نداشتیم، به بیش از ۹۸ درصد برسانند که این میزان بازدهی در بین فولادسازان کشور بینظیر و یک رکورد است.
وی اضافه کرد: رسیدن به بالاترین سرعت ریختهگری و حفظ آن نشان میدهد کار تیمی و گروهی کارکنان تمامی واحدهای پشتیبان و تولیدی بالادست ما مطلوب بوده و به هماهنگی بسیار مناسبی رسیدهایم. به طوریکه تمام اجزا در کنار هم با توجه کامل به تمام جزئیات، به نحو احسن فعالیت میکنند و توانستند با کسب دانش فنی مناسب علیرغم تحریمها و سایر چالشها، به بهترین عملکرد در بین فولادسازان دست یابد.
رئیس ریختهگری و ارسال محصول شرکت فولاد هرمزگان اجرای پروژههای بهبود را از دیگر عوامل رکوردشکنی برشمرد و تصریح کرد:کاهش توقفات، نصب آرگون باکس دیجیتال، بهبود سیستم پیشگرم نازل تاندیش، نیمه اتومات استارت کردن ریختهگری، افزایش ظرفیت سیستم خنککننده آب قالب ریختهگری، استفاده از لیبل برای تختالهای تولیدی و آمادهسازی شده برای ارسال به مشتری، بهبود دستورالعملهای کاری و ایمنی و آموزش پرسنل از مهمترین اقدامات و پروژههای اجرا شده در راستای دستیابی به رکوردها و افزایش بهرهوری بوده است.
شهریاری با اشاره به استفاده از ابزارهای نوین و تکنولوژیهای جدید، بیان کرد: در راستای رعایت موارد ایمنی پرسنل استفاده هوش مصنوعی را شروع کردهایم و در آینده برنامه اجرا در دیگر موارد را داریم تا بتوانیم به رکوردشکنیها و تولید محصولات با کیفیت ادامه دهیم. البته برگزاری سه دوره کنفرانس فولادسازی نیز منجر به تبادل اطلاعات و دریافت اطلاعات و روشهای کاربردی شده است.
منبع: فولاد هرمزگان