به گزارش می متالز، استاندار یزد در جلسه شورای اداری که صبح امروز در سالن پردیس شکیب شهرستان مهریز برگزار شد با اشاره به ظرفیتهای این شهرستان خاطرنشان کرد: مهریز چهارمین شهرستانی است که بهاتفاق نماینده ولیفقیه مورد بازدید قرار گرفت. مهریز دارای ظرفیتهای بالای صنعتی، بازرگانی و گردشگری است و باید از این ظرفیتها استفاده بهینه کرد.
محمدعلی طالبی ضمن اشاره به حضور چشمگیر مردم مهریز برای اقامه نماز جمعه افزود: تعامل خوب امامجمعه شهرستان با مردم و مسئولین مهریز موجب افزایش ضریب موفقیت و کارکرد بهتر دستگاههای دولتی شده است و نوع ارتباط بین امامجمعه مهریز با فرماندار این شهرستان موجب همدلی گروههای مختلف و دستگاهها شده است و این همدلی نیز در استان با رهنمودهای نماینده ولیفقیه نیز ایجادشده است.
وی همچنین ادامه داد: از مشارکت مردم در بخشهای مختلف بهره ببرید و کارفرمایان نیروهای بومی و تحصیلکرده را بهکارگیرند و با این رویکرد اشتغالزایی در شهرستان مهریز صورت گیرد.
وی همچنین سطحینگری در آموزش و تربیت فارغالتحصیلان بیکار را موردانتقاد قرارداد و گفت: سبک آموزش در کشور سبکی وارداتی و غربی است که موجب میشود جوانان ما از تفکر و تعقل که مورد تأکید خداوند در قرآن است دور شوند و از تحلیل شرایط مختلف، نوآوری و فن و مهارتآموزی فاصله بگیرند. نماینده ولیفقیه در استان یزد نیز در این مراسم با اشاره به فرازی از بیانیه گام دوم انقلاب رهبر معظم انقلاب تأکید کرد: توجه به نیروی انسانی که سرمایه انقلاب هستند و تعهد، تخصص و تدین در مدارس و دانشگاهها باید نهادینه شود.
حضرت آیتالله ناصری همچنین با اشاره به وضعیت صنعت و معدن کشور اذعان کرد: صنعتگران باید از وابستگی به غرب و صنایع کشورهای خارجی دست بکشند و از جوانانی که اهل فساد و خیانت نیستند استفاده کنند. سرمایهگذاری خارجی و خام فروشی دو بلای جان صنعت و معدن کشور است و با ادامه روند خام فروشی تا چند سال آینده خوراک کارخانهها فولاد کشور به پایان میرسد.
وی افزود: اعتماد و به چشمداشت به کمک غرب و شرق نیز باتجربهای که بارها کسب کردهایم مانع پیشرفت کشور شده است و باید با توکل به خداوند تلاش کنیم و این تلاش و شجاعت ایران و ایستادگی در مقابل زورگویی و زیادهخواهی ابرقدرتها موجب تحسین کشورهای دیگر بهویژه شرقیها شده است.
ناصری همچنین اعمال تحریمها و کاهش فروش نفت را عنایت الهی دانست و گفت: باید بخشهای مختلف تولیدی و غیرنفتی کشور توسعه پیدا کند تا از فروش نفت و اقتصاد تکقطبی رهایی یابیم. ایجاد صنایعی که موجب اشتغال نیروی خودی و بومی شود باید در دستور کار قرار گیرد زیرا صنایع فعلی موجب جذب اتباع بیگانه شده است. صنعت پوشاک نیز که ظرافت و پشتکار لازمه آن است و به فنّاوری و اعتبار بالایی نیاز ندارد میتواند جان تازهای به اقتصاد کشور دهد.
وی همچنین توسعه کشاورزی را خواستار شد و اظهار کرد: با توجه به بارندگیهای اخیر، میتوان با کاشت نهال و بهرهمندی از آبیاری قطرهای، باغها را احیا کرد و کشاورزان را به سیستم آبیاری قطرهای عادت داد تا در آینده در صورت بروز خشکسالی بتوان شرایط را مدیریت کرد و از خسارات بالا جلوگیری کرد.
فرماندار مهریز همچنین در این مراسم با ارائه گزارشی از ظرفیتهای مهریز گفت: ۲ اثر ثبت جهانی، ۴۴ قلعه شناساییشده و چشمه غربال بیز ازجمله آثار دیدنی این شهرستان است. وجود نواحی صنعتی و معدن مهدیآباد با ظرفیت یکمیلیون تن سرب و روی؛ همچنین ۷۰۰ هکتار بندر خشک زمینه اشتغال پایدار را در این شهرستان فراهم میکند.
رضا زارع زاده افزود: شهرستان مهریز رتبه اول تولید تخممرغ و رتبه دوم گوشت را در استان کسب کرده است؛ همچنین درزمینهٔ پرورش آهو نیز این شهرستان در استان سرآمد است و با فراهم شدن زیرساختهای گردشگری و صنعتی از سرمایهگذاری در این شهرستان استقبال میکنیم.
امامجمعه مهریز نیز در این نشست ضمن قدردانی از حضور همیشه درصحنه مردم شهرستان مهریز خاطرنشان کرد: حضور مردم در نماز عبادی سیاسی جمعه که جزو برترین نمازهای جمعه استان است و نیز کمک بیدریغ این مردم به مناطق سیلزده قابلتقدیر است. اقامه نماز مشترک مسئولین در یک اداره و راهاندازی میز خدمت در حاشیه نماز جمعه طی ۲ سال گذشته ازجمله اقدامات ستاد نماز جمعه و دفتر امامجمعه شهرستان بوده است.