تاریخ: ۲۸ آذر ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۹:۴۷
بازدید: ۴۶
کد خبر: ۳۶۲۳۷۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
نشست خبری معارفه سهام نساجی بابکان برگزار شد؛

فرابورس؛ آماده میزبانی از نخستین شرکت در بازار نوآفرین

فرابورس؛ آماده میزبانی از نخستین شرکت در بازار نوآفرین
‌می‌متالز - شرکت نساجی بابکان به عنوان اولین شرکت آماده عرضه اولیه در بازار نوآفرین فرابورس در یک نشست خبری به اهالی رسانه و بازار سرمایه معرفی شد. در نشست مزبور صورت‌های مالی، برنامه‌های توسعه‌ای و گزارش ارزش‌گذاری نماد «نبابک» تشریح شد.

به گزارش می‌متالز به نقل از روابط عمومی فرابورس ایران، حسین نیک‌چی مدیرعامل شرکت نساجی بابکان، در نشست معارفه سهام، درباره میزان تولیدات و وضع صادرات این مجموعه، گفت: نساجی بابکان، سالانه ۱۰ میلیون مترمربع پارچه، در چند حوزه پارچه‌های سبک و سنگین‌بافت، تولید می‌کند و از امسال مجددا صادرات آن آغاز شده است.

مدیرعامل نساجی بابکان در ادامه هدف این شرکت از ورود به فرابورس را تشریح کرد و گفت: هدف ما از ورود به بازار سرمایه، توسعه این شرکت است چراکه نساجی بابکان با توجه به در اختیار داشتن زمین‌ها و سوله‌های وسیع، ظرفیت توسعه‌ای بالایی دارد.

بازگشت دوباره به بازار سهام

پرستو ابوالقاسمی، معاون تامین مالی شرکت دانش فیروزه، به عنوان مشاور پذیرش نبابک در فرابورس، گفت: این مجموعه در سال ۵۲ تاسیس شده و در سال ۱۳۶۰ بهره‌برداری شده است. نساجی بابکان در سال ۷۵ در بازار سرمایه پذیرفته شد ولی در سال ۸۷ با توجه به زیان انباشته، نماد شرکت از بورس اخراج و در سال ۸۸ با زیان انباشته به بخش خصوصی واگذار شد. حال با انجام اصلاح ساختار مجددا در حال بازگشت به بازار سرمایه است.

او افزود: از زمانی که این شرکت به بخش خصوصی واگذار شده، مدیریت فعلی تلاش کرده نواقص را برطرف کند و بدهی‌ها پرداخت شود؛ ضمن آن‌که در مقاطع زمانی مختلف، شرکت ماشین‌آلات جدید وارد کرده که به بهبود سودآوری کمک کرده است.

معاون تامین مالی شرکت دانش فیروزه به تشریح طرح‌های توسعه‌ای نساجی بابکان پرداخت و گفت: طرح‌های توسعه‌ای شامل خط تولید رنگرزی در سال ۱۴۰۴، طرح توسعه بافندگی در سال ۱۴۰۵ و تولید پلی استر در سال ۱۴۰۶ است که این طرح‌ها طی سال‌های آینده در زمینه تنوع محصولات، تکمیل زنجیره تولید و رشد و سودآوری به شرکت کمک خواهند کرد.

ارائه گزارش ارزش‌گذاری از سوی تامین سرمایه کیمیا

در بخش دیگری از این نشست خبری، شایان موسیوند به نمایندگی از تامین سرمایه کیمیا به عنوان ارزش‌گذار و متعهد خرید نساجی بابکان، اعلام کرد: از مزیت‌های صنعت نساجی شامل اشتغال‌زایی بالا، نیروی کار ارزان، نبود نیاز به تکنولوژی پیچیده، وابستگی نداشتن به کشورهای پیشرفته و نزدیکی به بازارهای مصرف است.

نماینده تامین سرمایه کیمیا در ادامه به تشریح مفروضات اصلی ارزش‌گذاری نساجی بابکان پرداخت و گفت: تاریخ مبنای ارزش‌گذاری ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ و مبنای ارزش‌گذاری نیز صورت‌های مالی حسابرسی شده سال گذشته است.

او با اشاره به اینکه علاوه بر نرخ تورم و نرخ بازده بدون ریسک، نرخ فروش و مقدار فروش نیز از دیگر پارامترهای مورد بررسی در ارزش‌گذاری هستند، گفت: در ارزش‌گذاری این شرکت، ۴ روش ارزش‌گذاری رایج استفاده شده که شامل روش تنزیل جریان‌های نقد آزاد شرکت، تنزیل سودهای تقسیمی، ضریب ارزش به سود خالص گذشته‌نگر و خالص ارزش روز دارایی‌هاست.

به گفته موسیوند در نهایت ارزش نهایی این شرکت برای ۹۰۰ میلیون سهم به ازای هر سهم ۸۴۰۱ ریال و در مجموع ۷ میلیون و ۵۶۰ هزار میلیون ریال، ارزش نهایی نساجی بابکان ارزیابی شده است.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

مطالب مرتبط
پنج ساعت پیش
عناوین برگزیده