تاریخ: ۰۵ دی ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۲:۵۴
بازدید: ۵۲
کد خبر: ۳۶۳۱۳۴
سرویس خبر : آهن و فولاد
رئیس انجمن سازه‌های فولادی ایران:

۲۰ میلیون تن سازه فولادی تا ۵ سال آینده نیاز داریم

۲۰ میلیون تن سازه فولادی تا ۵ سال آینده نیاز داریم
‌می‌متالز - رئیس انجمن سازه‌های فولادی ایران گفت: به‌منظور دستیابی به هدف ساخت چهار میلیون مسکن در کشور تا پنج سال آینده، نیازمند ۲۰ میلیون تن سازه فولادی هستیم.

به گزارش می‌متالز، «سیامک ایپکچی» امروز چهارشنبه در سیزدهمین کنفرانس ملی سازه و فولاد گفت: با وجود ۵۰۰ کارخانه تولید سازه‌های فولادی در کشور، پتانسیل تولید چهار میلیون تن از این سازه‌ها وجود دارد.

وی با اشاره به مسکن به عنوان مهم‌ترین دغدغه این روز‌های مردم، خاطرنشان کرد: در هر متر مربع ساختمان نیازمند ۵۰ کیلوگرم فولاد هستیم و با توجه به چهار میلیون مسکن وعده داده شده به مردم، نیازمند تامین و تولید ۲۰ میلیون تن سازه فولادی هستیم.

این عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه حال صنعت فولاد خوب نیست، گفت: سرمایه اولیه راه‌اندازی کارخانجات مواد اولیه فولادی به ریال و عرضه محصول به دلار، قطعی‌های برق و گاز، کمبود نیروی انسانی متخصص و کارآمد، عدم امکان صادرات به دلیل تحریم‌ها و عدم امکان تامین مالی ارزان قیمت، از جمله معضلات این صنعت است.

وی ادامه داد: در مقابل عدم توازن حقوق اساتید دانشگاه‌ها، پدیده مهاجرت دانشجویان و کمبود اعتبارات پژوهشی از جمله معضلات دانشگاه‌هاست.

ایپکچی اضافه کرد: انجمن علمی سازه‌های فولادی با وجود مشکلات یادشده بیکار نبود و با برگزاری نشست‌های علمی و صنعتی برای چاره‌اندیشی با اساتید و اصحاب صنعت، رتبه‌بندی تولیدکنندگان، تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه با افزایش بازدید‌های دانشجویی از شرکت‌ها و کارخانجات در یک سال گذشته، فراخوان ملی برای کارآموزی در واحد‌های صنعتی و حضور ۳۰۰ نفر از دانشجویان و اشتغال به کار آنان در این واحدها، برگزاری مسابقات پل فولادی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای فرهنگ‌سازی و همچنین ارائه پروپوزال چشم‌انداز ۱۱۰ هزار واحد مسکونی به وزارت راه‌وشهرسازی، به فعالیت پرداخت.

رکورد‌هایی که دیده نشد!

در ادامه «احمد کرمی‌راد» رئیس انجمن سازه فولادی ایران، اظهار کرد: این انجمن همکاری جدی با مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی آغاز کرده و به دنبال دستیابی به دستاورد‌های خوبی برای صنعت فولاد کشور است.

وی یادآور شد: اعضای این انجمن در اسفندماه سال ۱۴۰۱ ساختمانی هشت‌ هزار متر مربعی را به صورت‌ ای. پی. سی در مدت زمان ۱۳۰ روز ساختند که وزیر وقت راه‌وشهرسازی و سایر مسوولان کلنگ افتتاح آن را زدند و این رکورد ثبت شد.

کرمی‌راد همچنین خاطرنشان کرد: بهار امسال سه برابر این رقم را در ۶۰ روز ثبت کردیم و ساختمانی ۲۵ هزار متر مربعی را ساختیم؛ با این حال این رکورد‌ها دیده نشد و این در حالی‌ست که صحبت از حضور چینی‌ها در صنعت ساختمان ایران می‌شود.

وی با اشاره به کلید خوردن طرح رتبه‌بندی سازندگان سازه‌های فولادی در کشور با همکاری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: همچنین تدوین آیین‌نامه فولاد ایران (آفاق) را آغاز کردیم که سال آینده به نتیجه خواهد رسید.

سیزدهمین کنفرانس ملی سازه و فولاد امروز چهارشنبه در مراسمی با حضور سفیر کشور موریتانی، پروفسور «علیرضا رهایی» رئیس دانشگاه امیرکبیر، «پیروز حناچی» عضو هیات علمی دانشگاه تهران و «اسماعیل رزاقی» رئیس اداره دوم آفریقای وزارت امور خارجه آموزش در محل هتل المپیک تهران آغاز به کار کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
علت بروز چالش در مجمع بیمه ملت وکالت‌های اخذشده از بازنشستگان توسط صندوق بازنشستگی بوده است/ دعوت‌کننده مجمع باید درباره پذیرش حق رأی سهام وکالتی اتخاذ تصمیم کند/ سازمان بورس بر حفظ حقوق سهامداران و رعایت نظم در برگزاری مجامع تأکید دارد
توضیحات مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس درباره حواشی مجمع بیمه ملت:

علت بروز چالش در مجمع بیمه ملت وکالت‌های اخذشده از بازنشستگان توسط صندوق بازنشستگی بوده است/ دعوت‌کننده مجمع باید درباره پذیرش حق رأی سهام وکالتی اتخاذ تصمیم کند/ سازمان بورس بر حفظ حقوق سهامداران و رعایت نظم در برگزاری مجامع تأکید دارد