به گزارش میمتالز، «امیر حسنزاده» پیش از ظهر چهارشنبه (۰۵ دیماه ۱۴۰۳) در نشست تخصصی صنایع بزرگ و کوچک در تأمین نیاز زنجیره مس اظهار داشت: تولیدات معدنی استان باید با نگاه و ساخت جدید فناورانه و ایدههای جدید پیش رود.
وی با اشاره به اینکه کرمان بزرگترین استان معدنی کشور با ۲۵ شهرستان است، ادامه داد: نیاز داریم که تولیدات با نگاه و ساخت جدید و فناورانه و ایدههای نو پیش رود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان اضافه کرد: با توجه به ظرفیت مس در کرمان باید ایدهها در این استان بررسی و پیگیری شود و خواستاریم شرکت ملی مس به دانشگاههای ما اعتماد کند و از ظرفیت دانشگاهی و استعداد جوانان شرکتهای دانشبنیان برای توسعه استان استفاده کند.
حسنزاده در ادامه با تاکید بر اینکه استان کرمان باید از معدنی به صنعتی تبدیل شود، عنوان کرد: در جنوب استان ۹ کارخانه وجود دارد و دومین کارخانه طلا در فاریاب فعالیت خود را شروع کرده و ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در رمشک نیز به عنوان دورترین نقطه از استان کرمان کارخانه مس در حال فعالیت است.
وی با اشاره به ظرفیتهای معدنی استان کرمان راهاندازی کنسرسیومی بر اساس نیاز شرکتها به نیروی متخصص و ماهر را ضروری دانست و گفت: زیرساختها برای آموزش فنی و حرفهای را نیز باید آماده کرد.
حسنزاده از ارتباط شکلگرفته بین شرکت ملی مس با شرکتهای قطعهساز سخن به میان آورد و تصریح کرد: طی یک نشست ارتباط فناوران با شرکت ملی مس برقرار شد تا راهکارها و چالشها بررسی شود.
وی با بیان اینکه ۱۲۷ شرکت فناور در استان کرمان داریم، ابراز داشت: ۴۰ شرکت در حوزه صنعت و معدنی مشغول هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان اضافه کرد: امروز ارتباط صنایع بزرگ با شرکتهای فناور نقطه عطفی است که مسیر ارتباط با صنایع فولادی و دیگر صنایع استان را ادامه دهیم و ایدههای بهرهوری را در تولید بالا ببریم.
منبع: خبرگزاری فارس (کرمان)