تاریخ: ۰۷ دی ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۱:۲۴
بازدید: ۶۰
کد خبر: ۳۶۳۳۵۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
عملکرد هفتگی تالار کیش بررسی شد؛

معامله ۱۸۵ هزار تن محصول در تالار صادراتی بورس کالا

معامله ۱۸۵ هزار تن محصول در تالار صادراتی بورس کالا
‌می‌متالز - تالار صادراتی بورس کالای ایران هفته گذشته میزبان معامله ۱۸۵ هزار و۸۰۷ تن انواع کالا و محصول به ارزش ۵هزار و ۵۵۸ میلیارد تومان بود.

به گزارش می‌متالز، به این ترتیب در هفته منتهی به ۰۷ دی‌ماه، ۱۸۵هزار و ۸۰۷ تن انواع محصول شامل قیر، مس کاتد، تختال، میلگرد، سیم و مفتول مسی، شمش و عایق رطوبتی در تالار صادراتی معامله شد.

در هفته گذشته ۱۳۱ هزار و ۵۳۲ تن قیر به ارزش ۳ هزار و ۹۸ میلیارد تومان داد و ستد شد که بیشترین حجم و ارزش معاملات را به خود اختصاص داد.

همچنین ۴۵ هزار تن تختال به ارزش یک هزار و ۱۵۶میلیارد تومان، ۵ هزار تن شمش به ارزش یک هزار و ۱۲۵ میلیارد تومان، ۱۸۰ تن سیم و مفتول مسی به ارزش ۱۱۶میلیارد تومان، یک هزار و ۶۰۰ تن میلگرد به ارزش ۴۹ میلیارد تومان، ۴۹۵ تن عایق رطوبتی به ارزش ۱۱ میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان و ۲هزار تن مس کاتد در تالار صادراتی کیش به فروش رفت.

منبع: کالاخبر

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم