به گزارش میمتالز، شهباز حسنپور، با بیان اینکه همواره به دنبال نقد صرف نبوده و در راستای عمل به وظایف نظارتی پیگیر امور هستم، اما برخی برداشت دیگری از این موضوع دارند، گفت: ما ابتدا قانون را تدوین و تصویب و راه پیش روی مسئولین را هموار میکنیم و ریلگذاری لازم را انجام میدهیم؛ بنابراین وقتی دولتمردان و کارگزاران نظام به قانون به درستی عمل نمیکنند، ما مرتبا به آنها برای انجام امور محوله تذکر میدهیم.
نماینده مردم «کرمان و راور» در مجلس با بیان اینکه حتی نمایندگان پیشنهادات خود را به دولتمردان ارائه میدهند، اظهار کرد: وقتی ما پیرو قوانین، حتی واردات خودرو دسته دوم را آزاد اعلام کردیم و هیچ اتفاقی رخ نمیدهد یا اینکه در برنامه هفتم اشاره داشتیم که دولت باید بیش از ۱۰۰ دستورالعمل و بخشنامه را تدوین کند تا به کارها سرعت ببخشد و هنوز آن را انجام نداده است، دیگر ما به دولت نقدی میکنیم تا به کارها سرعت داده شود. خب اگر این قبیل نقدها را هم به دولت نداشته باشیم، چه کار باید انجام دهیم؟ سکوت کنیم؟
این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای معادن در اقتصاد کشور تاکید کرد: یکی از معضلاتی که معادن ما با آن دست به گریبان هستند فرسودگی تجهیزات و ابزارآلات آنهاست. این ابزارها و ماشینآلات برای سالها قبل بوده و به روز نیستند.
وی تاکید کرد: بنابراین ما حتماً باید به فوریت ماشینآلات و ابزارآلات به کار گرفته در معادن را به روز کرده و این تجهیزات را به کشور وارد کنیم. همچنین بنده باید به این نکته اشاره کنم که ما دانشگاههایی تخصصی همچون دانشگاه معدن در کشور کم داریم، همچنین ما رشتههایی در این بخش داریم که رشتههای به روز شدهای نیستند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:ظرفیتهای معادن به قدری زیاد است که حداقل باید یک وزارتخانه تخصصی همچون وزارت معدن در کشور تاسیس شود چرا که این امر میتواند نتایجی همچون رونق اشتغالزایی، رونق صادرات، ارزآوری، افزایش تولید در معادن و بهرهوری در را در پی داشته باشد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در صورت تاسیس وزارتخانه معدن، معادن متولی اصلی خود را پیدا خواهند کرد، ادامه داد: در حال حاضر بخشی از معادن را به وزارت کار، بخشی دیگر را به صمت و بخشی دیگری از آن را به وزارت دیگر دادهایم. از این رو هنوز ما به بخش خصوصی برابر اصل ۴۴ باور نکردیم که معادن را در اختیارشان بگذاریم.