تاریخ: ۲۶ دی ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۲:۰۳
بازدید: ۳۸
کد خبر: ۳۶۵۴۴۲
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

توضیحات «کچاد» درباره تولید و فروش و تسعیر نرخ ارز

توضیحات «کچاد» درباره تولید و فروش و تسعیر نرخ ارز
‌می‌متالز - کنفرانس اطلاع‌رسانی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو برگزار و اهم مطالب مطرح شده منتشر شد.

به گزارش می‌متالز، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو درباره تسعیر ارز حاصل از فروش صادراتی اعلام کرد، در حال حاضر بر اساس نرخ حواله فروش مرکز مبادله ارز و طلا از طریق سامانه نیما صورت می‌پذیرد. ضمناً نرخ فروش صادرات با همین چارچوب و سازوکار انجام می‌پذیرد.

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با نماد «کچاد» در بورس فعالیت دارد؛ به اطلاع می‌رساند کنفرانس اطلاع‌رسانی شرکت در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۰۲ برگزار و اهم مطالب مطرح شده به این شرح است؛

(۱) میزان تولیدات شرکت را در جدول زیر تکمیل کنید:

توضیحات کچاد درباره تولیدو فروش و تسعیر نرخ ارز

لازم به توضیح میباشد که این موضوع در صفحه ۱٦ گزارش تفسیری مدیریت دوره مالی منتهی به ١٤٠٣/٠٦/۳۱ افشاء شده است.

(۲) وضعیت ذخایر معادن در حال بهره‌برداری و معادن آتی شرکت را به طور کامل توضیح دهید؟ با سطح برداشت فعلی شرکت معادن در دست بهره‌برداری تا چند سال آینده ذخیره خواهند داشت؟

ضمن این مطلب که موضوعات تأمین خوراک پایدار کارخانجات در یادداشت‌های ۱۸-۹-۷ و ۲۱۰ توضیحی صورت‌های مالی میان‌دوره‌ای منتهی به ١٤٠٣/٠٦/۳۱ و صفحه ۲ گزارش تفسیری مدیریت مربوط، افشاء شده است. در حال حاضر شرکت در ۳ معدن چادرملو / ۸۱۰/۱۹/ مشغول به عملیات استخراج و بهره‌برداری است که توضیحات لازم به شرح زیر ارائه می‌شود:

معدن چادرملو: بر اساس پروانه بهره‌برداری معدن به مدت ۲ سال تا پایان سال ١٤٠٣ تمدید شده است که اقدامات لازم جهت تمدید پروانه بهره‌برداری صورت پذیرفته است و در گام نخست مجوز استخراج سالانه ۸ میلیون تن سنگ آهن با عیار حدود ٥٤ درصد صادر شده است. ضمناً اقدامات لازم جهت تمدید پروانه بهره‌برداری صورت پذیرفته است.

معدن D۱۹: معدن D۱۹ با مشارکت ۵۰ درصدی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در حال عملیات استخراج و بهره‌برداری در قالب شرکت مشترک به نام شرکت معدنی و اکتشافی دشت یوز دره انجیر می‌باشد آخرین برآورد ذخیره بر اساس گواهی کشف صادره حدوداً ۵۱ میلیون تن با عیار حدود ۱۰ درصد می‌باشد که از این میزان در مقطع کنونی ۲۸ میلیون تن با نسبت باطله‌برداری ۵ به ۱ قابل دسترس می‌باشد در حال حاضر حدوداً ۱،۵۰۰،۰۰۰ تن استخراج ماده معدنی انجام شده است.

معدن ۸۱۰: در خصوص آنومالی ۸۱۰ در قالب مشارکت با شرکت مادر تخصصی تولید مواد اولیه به عنوان سرمایه‌پذیر با ذخیره حدود ٤٠ میلیون تن سنگ آهن با عیار میانگین %٤٤ با حق السهم %٥٩ کنسانتره تولیدی متعلق به شرکت چادرملو و ٤١٪ سهم سرمایه‌پذیر عملیات آماده‌سازی / استخراج و بهره‌برداری از آذرماه ١٤٠٣ در حال اجراء است.

(۳) هزینه تولید هر تن سنگ آهن بدون در نظر گرفتن حقوق دولتی چقدر است؟

اولاً در پاسخ به سئوال به آگاهی می‌رساند میزان حقوق دولتی سالانه از سوی وزارت صمت مشخص می‌گردد و بر اساس ماده ٠١٤٠ قانون اصلاح قانون معادن به طور معمول پرداخت آن بر عهده صاحب پروانه بهره‌برداری میباشد. لیکن حق انتفاع پروانه بهره‌برداری بر اساس بند «ت، تبصره ۹۰ قانون بودجه سال ۱٤۰۳ معادل ۵۵ درصد از بهای کلوخه استخراجی معدن تعیین شده و توسط بهره‌بردار به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ایمیدرو» پرداخت می‌شود. بر این اساس به طور میانگین هزینه حق انتفاع هر تن استخراج در ٦ ماهه ابتدای سال حدوداً ۱ میلیون تومان بوده است این موضوع در یادداشت ۷-۲-۱۰، صورت‌های مالی منتهی به ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ افشاء شده است.

ثانیاً هزینه تولید هر تن سنگ آهن از دو منبع تأمین برای شرکت به شرح زیر است؛

۱- استخراج از معدن چادرملو در حال حاضر ← به طور میانگین ٤٦٥ هزار تومان برآورد می‌شود. (هر تن)

۲- خرید سنگ آهن از سایر تأمین‌کنندگان با توجه به مشخصات کیفی، راندمان ریکاوری و عیار سنگ آهن خریداری شده. در چارچوب فرآیند تأمین سنگ آهن در چادرملو، نرخ هر تن سنگ آهن خریداری شده به صورت درصدی از شمش فولاد خوزستان قیمت‌گذاری می‌شود.

اطلاعات مربوط به سنگ آهن خریداری شده در یادداشت ۳۰-۲-۷ صورت‌های مالی مربوط افشاء شده است.

(۴) نحوه محاسبه حقوق دولتی برای سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ آیا فرمول محاسبه از ۵۵ درصد شمش فخوز به ازای هر تن کلوخه استخراجی به ۵۰ درصد تغییر پیدا خواهد کرد؟ 

در حال حاضر بر اساس لایحه بودجه سال ١٤٠٤ کل کشور، نحوه محاسبه حق انتفاع طبق سازوکار سال ١٤٠٣ پیش‌بینی شده است و با عنایت به عدم نهایی شدن تصویب بودجه سال ١٤٠٤ در مجلس شورای اسلامی امکان اظهار نظر قطعی در خصوص سازوکار قانونی نهایی محاسبه حق انتفاع برای سال ١٤٠٤ امکان‌پذیر نمی‌باشد. لازم به توضیح است این شرکت به صورت ویژه و با هماهنگی سایر شرکت‌های مشمول این قانون نسبت به انجام مکاتبات و پیگیری‌های لازم از مراجع ذی‌صلاح از جمله سازمان بورس اوراق بهادار، کمیسیون‌های مرتبط مجلس شورای اسلامی و سایر نهاد‌ها جهت کاهش و بازنگری نرخ حق انتفاع در ماه‌های گذشته اقدام کرده است.

(۵) در صورت اتمام معادن شرکت نحوه تامین سنگ برای شرکت چگونه خواهد بود؟

ضمن جلب توجه به پاسخ سئوال،۲۰ در صورت اتمام معدن چادرملو تأمین سنگ آهن از طریق معدن D۱۹ معدن ۸۱۰، پرعیارسازی باطله‌های موجود و شرکت در مزایده معادن آتی که توسط صاحبان معدن انجام خواهد شد و همچنین خرید سنگ آهن از سایر فروشندگان انجام خواهد پذیرفت.

(۶) قطعی برق زمستان امسال تا چه اندازه تولید و فروش شرکت را تحت تاثیر قرار خواهد داد؟

در خصوص اثرات قطع یا محدودیت‌های مربوطه در حوزه انرژی به استحضار می‌رساند همانند سایر شرکت‌های تولیدی قطعاً کاهش‌های مربوطه اثراتی را بر برنامه تولید خواهد گذاشت لیکن وفق برنامه‌ریزی انجام شده سعی بر این می‌باشد که تولید شرکت طبق برنامه اعلامی در بورس تحقق یافته و در همین راستا در بازه‌های زمانی ناترازی، انرژی عملیات مربوط به اورهال یا تعمیرات صورت می‌پذیرد. ضمناً با توجه به راه‌اندازی دو فاز گازی نیروگاه خود تأمین در ۶ ماهه اول سال ١٤٠٣ انتظار می‌رود در صورت تخص کامل گاز نیروگاه‌های مزبور این امر کمک شایانی در کاهش زمان قطعی برق واحد‌های تولیدی شرکت داشته باشد.

(۷) تسعیر ارز حاصل از فروش صادراتی شرکت با چه نرخی انجام می‌شود؟

تسعیر ارز حاصل از فروش صادراتی در حال حاضر بر اساس نرخ حواله فروش مرکز مبادله ارز و طلا از طریق سامانه نیما صورت می‌پذیرد. ضمناً نرخ فروش صادرات با همین چارچوب و سازوکار انجام می‌پذیرد.

(۸) مقاصد صادراتی شرکت کدام کشور‌ها هستند؟

بر اساس اعلام خریداران عمدتاً مقصد نهایی مصرف‌کننده کشور‌های حوزه خلیج فارس می‌باشد لیکن در خصوص کشور مصرف‌کننده نهایی محصولات با توجه به شرایط موجود بین‌المللی اطلاعی به این شرکت ارائه نمی‌شود.

(۹) فروش صادراتی شرکت بر اساس چه نرخی (FOB و ...) انجام می‌شود؟

فروش صادراتی شرکت عمدتاً با توجه به شرایط بین‌المللی به صورت FOB بندر عباس انجام می‌شود.

(۱۰) پیش‌بینی شرکت از روند قیمت‌های جهانی در زنجیره فولاد چیست؟

با توجه به کاهش تقاضای محصولات فولادی در بازار‌های صادراتی بالاخص کشور چین در ۲ سال گذشته شاهد کاهش قیمت جهانی محصولات فولادی بوده‌ایم به عنوان مثال قیمت شمش از ٦٥۰ دلار در سال ۱٤۰۱ به حدود ٤٥٠ دلار در حال حاضر رسیده است. با توجه به پیش‌بینی سایت‌ها و مراجع معتبر بین‌المللی تغییر مثبت محسوس در این خصوص در کوتاه‌مدت متصور نیست.

(۱۱) طرح‌های توسعه شرکت آهن و فولاد سرمد ابرکوه چه زمانی به بهره‌برداری خواهند رسید؟

در شرایط فعلی و در صورت ایجاد شرایط خاص و غیرقابل پیش‌بینی اطلاعات مربوط به طرح‌های در دست اجرای شرکت آهن و فولاد سرمد ابرکوه به شرح زیر است؛

توضیحات کچاد درباره تولیدو فروش و تسعیر نرخ ارز

(۱۲) با توجه به طرح‌های توسعه آهن اسفنجی شرکت و طرح‌های آهن اسفنجی در کل صنعت فولاد نحوه تامین گندله مورد نیاز برای طرح‌های آهن اسفنجی در گروه چگونه خواهد بود؟ آیا از این بابت ریسکی متوجه شرکت خواهد بود؟

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در حال حاضر در شرکت‌های آرتاویل اقلید و فولاد رهام پارس با مشارکت شرکت‌های گروه و سهامداری حداکثری ۳۰ درصد در هر کدام از شرکت‌ها بابت احداث خطوط آهن اسفنجی سرمایه‌گذاری کرده است که در طرح‌های توجیهی شرکت‌های مذکور نحوه و منابع تأمین مواد اولیه (گندله) پیش‌بینی لازم به عمل آمده است و بر اساس طرح‌های مذکور اقدام خواهد شد. بدیهی است در صورت تغییرات قابل توجه شرایط در چارچوب سازوکار مربوط نسبت به بازنگری طرح‌های توجیهی مذکور اقدام لازم به عمل خواهد آمد. ضمناً لازم به توضیح می‌باشد فعالیت‌های شرکت به سمت تولیداتی برنامه‌ریزی شده است که بتواند در صنایع پایین‌دستی در مسیر تکمیل زنجیره فولاد بیش‌ترین ارزش افزوده را فراهم آورد.

(۱۳) با توجه به تقاضای واحد‌های آهن اسفنجی جدید در کشور ضریب نرخ گندله تا چه اندازه تحت تاثیر قرار خواهد گرفت؟

در ابتدا بر این نکته تأکید می‌گردد نرخ فروش محصولات معدنی از جمله آهن اسفنجی و گندله با توجه به سازوکار فعلی عمدتاً در بورس کالای ایران تعیین شده و این شرکت نیز ملزم به عرضه محصولات خود در بورس کالا می‌باشد. لیکن بر اساس بررسی‌ها و شواهد موجود و با توجه به طرح‌های توسعه‌ای آهن اسفنجی در کشور و هم چنین طرح‌های جدید توسعه گندله در کشور و پیش‌بینی تسهیل شرایط صادراتی محصولات به نظر می‌رسد میزان عرضه و تقاضا در سال‌های آتی تغییر چندانی نداشته باشد.

(۱۴) هزینه مواد مصرفی در بخش سربار را به تفکیک بیان کنید؟

هزینه مواد مصرفی مواد غیرمستقیم به تفکیک محصولات تولیدی شرکت در یادداشت ۵۰-۱۷ توضیحی صورت‌های مالی مربوط افشاء شده است. ضمناً نوع و حجم مصارف مواد غیرمستقیم به تفکیک محصولات تولیدی در صفحه ۳ گزارش تفسیری مدیریت مربوط درج شده است.

(۱۵) ضریب مصرف الکترود گرافیتی به ازای تولید هر تن فولاد چند است؟ نرخ انواع الکترود گرافیتی در بازار‌های جهانی چقدر است؟ الکترود گرافیتی شرکت از چه محلی تأمین می‌شود؟

الکترود گرافیتی مصرفی در خط تولید شمش در شرکت در سایز‌های مختلف می‌باشد که اطلاعات مربوط به این شرح است: ضریب مصرف الکترود سایز ۵۰۰ حدوداً ۰٫۳۰ کیلوگرم به ازای هر تن تولید شمش و ضریب مصرف الکترود سایز ۷۰۰ حدوداً ۱/۵ کیلوگرم به ازای هر تن تولید شمش است.

در خصوص خرید انواع الکترود در بازار‌های جهانی در حال حاضر به شرح زیر برآورد می‌شود: الکترود سایز ۵۰۰ - حدوداً ۲،۶۵۰ پورو هر تن و الکترود سایز ۷۰۰ - حدوداً ۲۸۵۰ پورو هر تن است.

آخرین خرید الکترود گرافیتی شرکت از طریق فراخوان عمومی انجام شده و با توجه به شرایط فعلی بین‌المللی انجام شده است که در حال حاضر عمدتاً از کشور چین تأمین می‌شود.

(۱۶) اورهال شرکت در چه دوره‌هایی اجراء میشود و هزینه هر بار اورهال چند دلار است؟ دوره هر بار اورهال شرکت چه مدت است؟ و چه میزان تولیدات شرکت از این بابت آفت می‌نماید؟

شرکت دارای کارخانجات متعدد در زنجیره ارزش فولاد مشتمل بر کارخانجات کنسانتره، گندله، اسفنجی فولاد و نیروگاه‌های سیکل ترکیبی می‌باشد. بدیهی است هزینه‌های انجام اورهال با توجه به نوع کارخانجات، شرایط فیزیکی و فنی زمان اورهال و همچنین نوع انجام کار متفاوت می‌باشد.

- اورهال کارخانجات خطوط تولیدی مجتمع صنعتی عمدتاً در سالیان اخیر، با توجه به ناترازی انرژی سعی شده است. تعمیرات اساسی سالیانه در زمان‌های پیک انرژی صورت پذیرد که این مهم در کارخانه گندله‌سازی در مردادماه امسال به مدت ۵۰ روز و کارخانه آهن اسفنجی با شروع فصل سرد و کاهش گاز تخصیصی اورهال آن برنامه‌ریزی شده است و در ماه‌های آتی انجام می‌پذیرد. در خصوص کارخانه فولادسازی تعمیرات به صورت موضعی و با توجه به توضیحات ناشی از قطع برق انجام می‌شود. تمام هزینه‌های اورهال در بهای تمام‌شده محصولات لحاظ می‌شود.

(۱۷) برآورد شرکت از درصد تقسیم سود سال ۱۴۰۳ چه مقدار است؟

تکالیف قانونی:

تقسیم حداقل ۱۰ درصدی سود سال مزبور طبق ماده ۹۰ اصلاحیه قانون تجارت

برآورد پیشنهاد هیات مدیره:

با توجه به شرایط نقدینگی و نیاز‌های نقدی طرح‌های توسعه‌ی مستقیم یا غیرمستقیم پیشنهاد شرکت برای تقسیم سود عملکرد سال ١٤٠٣ حدوداً ٤٠ درصد برآورد می‌شود لیکن اتخاذ تصمیم نهایی در این خصوص در اختیار سهامداران محترم در مجمع عمومی عادی سالیانه آتی می‌باشد.

(۱۸) وضعیت مالیات و معافیت‌های مالیاتی شرکت را شرح دهید؟

اطلاعات مربوط به وضعیت مالیاتی و معافیت‌های شرکت به صورت مبسوط در یادداشت ۱۳۶۰ توضیحی صورت‌های مالی مربوط افشا شده است. اهم موارد مطروحه در یادداشت مذکور به شرح زیر می‌باشد:

فعالیت‌های تولیدی شرکت در مناطق کم‌تر توسعه یافته قرار دارد که علاوه بر معافیت ماده ۱۳۲۰، ق. م. م از معافیت بند «ب» ماده ۱۵۹۰، قانون برنامه پنجم توسعه برخوردار می‌باشد و از ظرفیت‌های معافیت‌های عنوان شده در ماده ١٤٣٨، ق. م. م و معافیت قانونی احکام مالیاتی قانون بودجه سال‌های ١٤٠۱ و ١٤٠٢ استفاده نموده است.

لیکن حوزه مالیاتی علی‌رغم معافیت‌های عنوان شده برای کلیه سال‌های قبل از سال ۱٤۰۲ برگ تشخیص و قطعی صادر و از شرکت مالیات مطالبه نموده و شرکت نسبت به سال‌های مزبور معترض بوده و به منظور تداوم روند اعتراض طبق توافق مالیات قطعی مطالبه شده را علی‌رغم اعتقاد شرکت به عدم مشمول مانیات عملکرد سنوات قبل در وجه اداره امور مالیاتی اردکان به منظور اجتناب از جرایم احتمالی و عملیات اجرایی سازمان امور مالیاتی پرداخت نموده است. با مراتب اعتراضات شرکت تا مرحله استرداد، همچنان برای شرکت یا پرجا باشد و شرکت کماکان پیگیر موضوع در هیات‌های دادرسی مالیاتی می‌باشد.

(۱۹) دلایل بالا بودن ضریب مصرف کنسانتره به گندله (۱۰۲۳) پایین بودن ضریب گندله به آهن اسفنجی (۱۰۲۷) در سال ۱۴۰۲ چه بوده است. این ضرایب در گزارش ۶ ماهه به ترتیب به ۱.۱ و ۱.۳۵ تغییر داشته‌اند دلیل تغییر ضرایب مصرف چه مواردی بوده است؟

در پاسخ به سئوال مطروحه به استحضار ذی‌نفعان می‌رساند قیاس صورت گرفته صرف نظر از مأخذ ضرایب اعلام شده در سئوال، فی مابین عملکرد یکساله قطعی ۱٤۰۲ با عملکرد میان‌دوره‌ای ۶ ماهه اول ١٤٠٣ در این خصوص چندان قابل آنگاه نمی‌باشد. بدیهی است پس از تهیه صورت‌های مالی پایان سال ۱٤۰۳ امکان مقایسه دقیق به منظور پاسخگویی به سئوال مطروحه فراهم می‌باشد.

۲۰) دلیل عدم تولید گندله در مردادماه سال جاری چه بوده است؟ با توجه به تولید شمش در این ماه شرکت مشکلی از نظر تأمین برق مورد نیاز نداشته است؟

دلیل عدم تولید گندله بابت برنامه‌ریزی اورهال و تعمیرات اساسی بوده است که هم‌زمان با ناترازی برق در مردادماه سال جاری انجام شده است. با توجه به راه‌اندازی فاز ۱۱۰ نیروگاه خود تأمین در آن مقطع زمانی میران قطعی برق واحد تولید شمش در حداقل میران ممکن بوده و این امر باعث امکان تولید شمش در مقطع زمانی مربوط شده است.

(۲۱) با توجه به رشد درآمد فروش اعتباری محصولات در سال اخیر آیا این روند برای سال جاری و سنوانی آنی ادامه دار می‌باشد؟

تصمیم‌گیری در این خصوص بستگی به بازار فروش محصولات تولیدی و شرایط نقدینگی و سودآوری در مقاطع مختلف داشته و در چارچوب صرفه و صلاح شرکت تصمیمات لازم توسط هیات مدیره شرکت اخذ خواهد شد.

(۲۲) با توجه به محاسبه حق انتفاع معدن بر اساس نرخ کلوخه سر معدن، شرکت نحوه محاسبه نرخ کلوخه را شرح دهید.

در سئوال شماره ٤ توضیحات لازم در خصوص حق انتفاع داده شده توضیح آن که نحوه محاسبه نرخ کلوخه توسط سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران پیشنهاد شده است که پس از قطعی شدن محاسبات نتایج مربوطه در صورت‌های مالی و یادداشت‌های توضیحی افشاء خواهد شد.

ضمناً اثرات آن در ٦ ماهه اول سال بر اساس یادداشت ۱۰-۲-۷ توضیحی صورت‌های مالی مربوط افشاء شده است.

(۲۳) قطعی‌های مکرر برق در سال جاری آیا تاثیری در میزان مصرف برق واحد‌های مختلف در آغاز راه‌اندازی دوباره دارد؟ (به عنوان مثال افزایش میزان مصرف برق واحد شمش از میزان استاندارد ۷۰۰ تا ۷۵۰ کیلووات ساعت به میزان ۱۰ درصد)

با توجه به شرایط فنی هر کارخانه، راه‌اندازی مجدد بر اثر قطعی برق در میزان مصرف آغاز راه‌اندازی تأثیرگذار بوده و لیکن اندازه‌گیری و محاسبه آن مستلزم محاسبات دقیق فنی توسط مشاوران ذی‌ربط است.

(۲۴) با توجه به نیاز ۱۵۰ میلیون یورویی برای تکمیل کارخانه گندله‌سازی ۵ میلیون تنی و همچنین ۱۳۰ میلیون یورو برای تکمیل نیروگاه خود تامین شرکت برنامه شرکت برای تامین مالی این طرح‌ها به چه صورت است؟

برنامه شرکت بابت تأمین مالی طرح‌های شرکت علاوه بر استفاده از ظرفیت افزایش سرمایه از محل سود انباشته و مطالبات و آورده نقدی سهامداران استفاده از تسهیلات انتشار اوراق و جذب فاینانس خارجی می‌باشد.

(۲۵) با توجه نیاز ۱۴۰ میلیون یورویی شرکت آهن و فولاد سرمد ابرکوه برای تکمیل طرح‌های توسعه‌ای خود برنامه برای تأمین مالی و پیش‌بینی شرکت از راه‌اندازی اولیه طرح‌های فولادسازی و احیاء مستقیم چه زمانی می‌باشد؟

برنامه شرکت بابت تأمین مالی طرح‌های شرکت علاوه بر استفاده از ظرفیت افزایش سرمایه از محل سود انباشته و مطالبات و آورده نقدی سهامداران استفاده از تسهیلات انتشار اوراق و جذب فاینانس خارجی می‌باشد.

توضیحات کچاد درباره تولیدو فروش و تسعیر نرخ ارز

(۲۷) در خصوص گندله سازی شماره ۲۰»:

اطلاعات مربوط تا مقطع زمانی پایان آذر ماه ۱٤۰۳ به شرح ذیل می‌چند درصد پیشرفت فیزیکی داشته است حدوداً ٤۰

هزینه‌های انجام شده تاکنون چقدر میباند ۹۵ میلیون یورو

هزینه‌های باقی مانده به صورت ریالی و ارزی چقدر میباشد ١٤٠ میلیون یورو

شرکت برای مدیریت هزینه‌ها ناشی از افزایش نرخ دلار در پروژه‌ها چه برنامه‌ای دارد توجه استفاده کننده اطلاعات را به پاسخ سئوال شماره ۲۵ جلب می‌کند.

چه زمانی به بهره برداری می‌رسد پایان سال ١٤٠٤

(۲۸) در خصوص پروژه سرمد ابرکوه واحد‌های فولادسازی احیاء، کلاف سازی به تفکیک:

اطلاعات مربوط تا مقطع زمانی پایان آذر ماه ١٤٠٣ به شرح ذیل میباشد:

چند درصد پیشرفت فیزیکی داشته است؟ پروژه کارخانه فولادسازی ۹۷

هزینه‌های انجام شده تاکنون چقدر میباشد؟ ۱۰۲ میلیون یورو

هزینه‌های باقی مانده به صورت ریالی و ارزی چقدر میباشد؟ ۶۳ میلیون یورو

شرکت برای مدیریت هرینه‌ها ناشی از افزایش نرخ دلار در پروژه‌ها چه برنامه‌ای دارد توجه استفاده کننده اطلاعات را به پاسخ سئوال شماره ۲۵ جلب می‌نماید.

چه زمانی به بهره برداری می‌رسد؟ نیمه دوم سال ١٤٠٤

چند درصد پیشرفت فیزیکی داشته است پروژه احیاء ٤٦ هزینه‌های انجام شده تاکنون چقدر میباشد معادل ۳۹ میلیون یورو

هزینه‌های باقی مانده به صورت ریالی و ارزی چقدر میباشد معادل ۸۰ میلیون یورو

شرکت برای مدیریت هزینه‌ها ناشی از افزایش نرخ دلار در پروژه‌ها چه برنامه‌ای دارد توجه استفاده کننده اطلاعات را به پاسخ سوال شماره ۲۵ جلب می‌نماید.

چه زمانی به بهره برداری می‌رسد؟ نیمه اول سال ۱٤۰۵

چند درصد پیشرفت فیزیکی داشته است؟ پروژه کلاف سازی حدوداً ۱۰۰

هریه‌های انجام شده تاکنون چقدر میباشند؟ ۱۹ میلیون یورو بعلاوه ۶،۰۰۰ میلیارد ریال

چه زمانی به بهره برداری میرسد شرکت در حال برنامه ریزی برای افتتاح رسمی پروژه مذکور می‌باشد.

(۲۹) در خصوص پروژه کنسانتره سازی عصرنوین بهاباد:

اطلاعات مربوط تا مقطع زمانی پایان آذر ماه ١٤٠٣ به شرح ذیل می‌باشد:

چند درصد پیشرفت فیزیکی داشته است حدوداً ۹۹ درصد

هزینه‌های انجام شده تاکنون چقدر میباشد ٢٤ میلیون یورو بعلاوه ۱۹.۰۰۰ میلیارد ریال

چه زمانی به بهره برداری می‌رسد؟ در مرحله رفع نقص‌های دوره تست و بهره برداری است.

منبع: صدای بورس

عناوین برگزیده