
در گفتوگوی اختصاصی «میمتالز» با مدیرعامل شرکت مادر تخصصی (هلدینگ) توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) عنوان شد:
به گزارش میمتالز، اسدی سرپرست اداره تحلیل، طراحی و توسعه فاوای بیمه مرکزی در شبکه خبر گفت: بحثی که باید در ابتدا به آن اشاره کرده این است که بیمه مرکزی واحد صدور بیمهنامه نیست یعنی بیمه مرکزی نهاد ناظر صنعت بیمه است.
او افزود: در قانون به صراحت بحث اتصال بیمه مرکزی به سامانه املاک و اسکان را مطرح نکرده است ولی ما آمادگی لازم در این زمینه را داریم. بحثی که وجود دارد این است که الزام کردن شرکتها کار سختی نیستی و به راحتی قابل انجام است، اما مشکلات متعددی را برای مردم به وجود میآورد.
این مقام مسوول میگوید: بیمهنامه شخص ثالث اجباری است دقیقا ما با کارگروه تاملپذیری مکالمه داشتیم آمادگی داریم که تکلیف را مشخص و حوزه خدماتی را مشخص و ما اجرا کنیم.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان