به گزارش میمتالز، دادخدا سالاری روز یکشنبه در تشریح جزییات این خبر افزود: روند احداث این کارخانه با وجود پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی، ضمن مواجهه با مشکلات متعدد، بیش از یک سال دچار توقف شده بود که با ورود جدی سازمان بازرسی، فعالیت مجدد برای احداث آن آغاز شده است.
وی ضمن اشاره به سرمایهگذاری انجام شده هفت هزار میلیارد ریالی در این پروژه تاکنون عنوان کرد: اولین جلسه با حضور مدیرکل صنعت و معدن جنوب استان و سرمایهگذار به صورت تخصصی در بازرسی کل استان تشکیل و دومین جلسه برای حل مشکلات این واحد تولیدی در محل استانداری کرمان با محوریت بازرسی در حضور استاندار، معاونان مربوطه و مدیران ذیربط استان برگزار شد.
سالاری خاطرنشان کرد: بعد از آن، سومین نشست کارشناسی، جمع بندی و جلسات نهایی به منظور حل مشکلات این واحد تولیدی، در محل اداره کل بازرسی تشکیل و راهکارهای عملیاتی جمع بندی شد.
بازرس کل استان کرمان با اشاره به برگزاری هفت ساعت نشست و جلسات تخصصی و اجرایی به منظور حل مشکلات این واحد تولیدی در سه جلسه مجزا، تصریح کرد: در نهایت عملیات اجرایی این کارخانه اینک از توقف خارج شده و با راه اندازی کارخانه طی سه ماه آینده زمینه اشتغال مستقیم ۴۰۰ نفر فراهم میشود.
بازرس کل قضایی استان کرمان ظرفیت سالانه تولید کنسانتره طلا در این کارخانه را ۱۵۰ کیلوگرم ذکر کرد و ادامه داد: بازرسی کل از باب حمایت از سربازان جبهه اقتصادی کشور و بر مبنای فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی به موضوع رفع مشکلات فراروی کارخانه طلای فاریاب ورود کرده و پیگیریهای خود را تا رسیدن به نتیجه نهایی تداوم میبخشد.
وی در عین حال با اشاره به نقش حمایتی اداره کل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان برای رفع موانع این واحد تولیدی گفت: با عزم جدی استاندار که به دنبال تحول در بخش معدن، رونق تولید، رفع محرومیت و توسعه اشتغال در منطقه هستند، انتظار میرود که اقدامات خوبی در آینده شاهد باشیم و ظرفیتهای سازمان بازرسی نیز در راستای رفع موانع تولید با مشارکت مردم و با حرکت استاندار و توسعه اشتغال بسیج شده است.
مرکز شهرستان فاریاب در ۳۳۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر کرمان قرار دارد.