به گزارش میمتالز، امین سعادتینسب روز چهارشنبه با بیان اینکه برخی موانع اداری موجب تاخیر حدود ۲۰ ساله در تکمیل طرح احداث کارخانه سیمان شده است، افزود: تکمیل و بهرهبرداری از این طرح صنعتی با رفع موانع اجرایی و عزم سرمایهگذار طی ماههای اخیر سرعت گرفته است.
وی با اشاره به خرید این کارخانه توسط هلدینگ بانک سپه ادامه داد: شرکت مادر تخصصی بانک سپه به عنوان مالک جدید این کارخانه، بهرهبرداری از این طرح مهم صنعتی و تولیدی را به عنوان اولویت در دستور کار قرار داده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت اندیمشک گفت: با توجه به حجم سرمایهگذاری هلدینگ بانک سپه در کارخانه سیمان اندیمشک و عزم جدی برای بهرهبرداری از این طرح در صورتی که مشکل و مانع غیرقابل پیشبینی ایجاد نشود، این کارخانه تا شهریور سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
وی با بیان اینکه تمام تجهیزات مورد نیاز این کارخانه خریداری و در محل کارخانه دپو شده است، افزود: بخش ساختمانی و اداری کارخانه سیمان تکمیل شده و عملیات اجرایی تکمیل سالن اصلی و نصب ماشینآلات در حال انجام است.
سعادتینسب موقعیت جغرافیایی احداث کارخانه سیمان اندیمشک را بسیار ممتاز دانست و بیان کرد: نزدیکی به کریدور اصلی شمال به جنوب کشور و همچنین دسترسی ساده به مرز ایران و عراق موجب شده تا در صورت بهرهبرداری از این کارخانه بستر صادرات و ارزآوری مناسب برای کشور فراهم شود.
وی ادامه داد: بهرهبرداری از کارخانه سیمان عمران آریای اندیمشک زمینه ایجاد ۸۰۰ فرصت شغلی به طور مستقیم و غیرمستقیم را ایجاد میکند که با افتتاح این طرح نقش کلیدی در ایجاد اشتغال در منطقه خواهد داشت.
ساخت کارخانه سیمان اندیمشک در ابتدای سال ۱۳۸۳ در بخش الوار گرمسیری شهرستان اندیمشک با اختصاص اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریال با هدف ایجاد صدها فرصت شغلی در منطقه تصویب و عملیات اجرایی آن از ابتدای سال ۱۳۸۴ با مشارکت و سرمایهگذاری بخش خصوصی آغاز شد.
اگرچه قرار بود این طرح حداکثر طی چهار سال به بهرهبرداری برسد ولی تنها چند ماه پس از آغاز عملیات اجرایی، به دلیل بروز مسایل و موانع بسیار احداث این کارخانه در همان سال ۱۳۸۴ غیرفعال و متوقف شد.
شهریور سال ۱۳۹۹، محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در سفر به خوزستان از کارخانه سیمان اندیمشک بازدید و اعلام کرد که این کارخانه در سال آینده (۱۴۰۰) با تمام ظرفیت، تولید خود را آغاز خواهد کرد.
طولانی شدن روند اداری و حقوقی انتقال سهام شرکت عمران آریای ناجا به عنوان مالک اولیه این کارخانه به گروه مالی بانک سپه به عنوان سرمایهگذار جدید این طرح، موجب تعطیلی ۲ ساله روند احداث این کارخانه و محقق نشدن وعده رییس مجلس شورای اسلامی شد.