تاریخ: ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۱:۵۷
بازدید: ۵۸
کد خبر: ۳۶۷۴۴۲
سرویس خبر : آهن و فولاد
با سرمایه‌گذاری شرکت فولاد مبارکه:

مرکز توسعه کسب‌و‌کار صنعت ۴ افتتاح شد

مرکز توسعه کسب‌و‌کار صنعت ۴ افتتاح شد
‌می‌متالز - مرکز توسعه کسب‌و‌کار صنعت ۴ فولاد مبارکه روز چهارشنبه (۱۷ بهمن ۱۴۰۳) با حضور «حسین سیمایی‌صراف» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، «محمدیاسر طیب‌نیا» مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، «سیدحسین حسینی» سرپرست دانشگاه تهران، «علی اسدی» رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، «یحیی پالیزدار» مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه و جمعی دیگر از مسوولان کشور در محل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش می‌متالز، در این افتتاحیه، «حسین سیمایی‌صراف» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: اگر مقایسه‌ای بین فناوری ایران در سال ۱۳۵۷ و اکنون داشته باشیم، مشاهده خواهیم کرد که انقلاب اسلامی در گسترش عدالت آموزشی تا چه اندازه موفق بوده است؛ در سال ۱۳۵۷ تعداد ۷۵ هزار دانشجو داشتیم که اکنون به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دانشجو رسیده است. همچنین تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه از ۷۵۰۰ نفر به ۷۵ هزار نفر افزایش یافته است و عضو هیات علمی خانم‌ها از ۱۹ درصد به ۳۵ درصد رسیده است.

سیمایی‌صراف با اشاره به این موضوع که سهم کشور در تولید علم ۰.۴ درصد بوده که هم‌ اکنون به ۲ درصد رسیده است، افزود: در حوزه‌های فناوری به توفیقات قابل‌توجهی دست یافته‌ایم، اما این موضوع کافی نیست، چراکه در مقایسه با کشور‌های منطقه در وضعیت مناسبی قرار نداریم، جایگاه علمی ایران در سال ۱۳۵۷ حدود ۵۲ بود که هم‌ اکنون به جایگاه ۱۷ رسیده و این تفاوت بزرگی است، هرچند انتظار و آرزوی ما ایرانی‌ها بیش از اینهاست که امیدواریم با رفع موانع، ایران به جایگاه واقعی خود در حوزه رشد علمی برسد.

وی در ادامه با مهم برشمردن پارک‌های علم و فناوری عنوان کرد: پارک‌های علم و فناوری رابط بین علم و دانشگاه هستند و وجود این مراکز سبب می‌شود که دانشجویان ثمره علم خود را ببینند و این سبب انگیزه بیشتر آنها خواهد شد. در این میان نیز هم صنعت به دانشگاه کمک خواهد کرد و هم دانشگاه زمینه رشد صنعت را فراهم می‌کند.

مرکز توسعه کسب‌و‌کار صنعت ۴ افتتاح شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه به قانون جهش تولید دانش‌بنیان پرداخت و عنوان کرد: این قانون بستر حقوقی و قانونی مناسبی را برای همکاری صنعت و دانشگاه کرده که امیدواریم صنایع کشور از این ظرفیت بزرگ قانونی که در مواد ۱۱ و ۱۳ این قانون به آنها اشاره شده، آشنا شوند و از این ظرفیت بهره بگیرند.

سیمایی‌صراف در ادامه با تاکید بر این موضوع که ما وظیفه داریم هم در دانشگاه و هم سایر سازمان‌ها روشنگری کنیم، عنوان کرد: مدیران باید در این راستا موانع را بردارند، البته در این زمینه در بخش‌های مختلف و به‌ ویژه سازمان امور مالیاتی نیاز به فرهنگ‌سازی داریم.

مرکز توسعه کسب‌و‌کار صنعت ۴ افتتاح شد

وی در ادامه خاطرنشان کرد: توسعه ایران نیازمند توسعه علمی است. فناوری نتیجه علم است و دانشگاه متولی توسعه علمی است که می‌تواند پارک‌های علم و فناوری را ایجاد کند که امیدواریم هرچه بیشتر شاهد پیوند دانشگاه و علم با صنعت باشیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پایان ضمن قدردانی از زحمات دانشگاه تهران در راستای پیوند دانشگاه با صنعت خاطرنشان کرد: دانشگاه تهران از سال ۱۳۹۹ پیگیر این طرح بوده است. همچنین از شرکت فولاد مبارکه اصفهان نیز سپاسگزاریم که با هوشمندی این طرح را به پیش برده است. البته فولاد مبارکه در این راستا هم سود برده و هم اینکه در راستای مسوولیت‌های اجتماعی خود گام برداشته است.

لازم به یادآوری است که مرکز توسعه کسب‌و‌کار صنعت ۴ با مشارکت دانشگاه تهران با زیربنای ۲۸۰۰ مترمربع و با سرمایه‌گذاری شرکت فولاد مبارکه و بهره‌گیری از اعتبار مالیاتی قانون جهش تولید به بهره‌برداری رسیده است.

گزارش از پایگاه خبری فلزات خاورمیانه (می متالز)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده