![«محمود مصرینژاد» مرد برگزیده سال فولاد ایران آسمانی شد «محمود مصرینژاد» مرد برگزیده سال فولاد ایران آسمانی شد](/files/fa/news/1403/11/19/632335_625.jpg)
به گزارش میمتالز، محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکتهای بزرگ هستند که شرکتهای کوچک و دانشبنیان را مانند یک لوکوموتیو میکشند. اگر شرکتهای بزرگ بخواهند دانش بنیان شوند، برای دانشبنیان شدن نیاز دارند که صدها شرکت خرد و دانشبنیان دیگر به دنبال آنها بیایند. این شرکتهای دانشبنیان هستند که میتوانند نیازهای صنعت را برطرف کنند.
وی افزود: در حوزه نوآوری در ابتدای راه نیستیم. شرکتها و کشورهای دیگر سال هاست که در این حوزه حرکت کردند. ما سعی کردیم زیست بوم فناوری و نوآوری را پیرامون فولاد مبارکه در قالب شرکت فناوری و نوآوری فولاد مبارکه شکل دهیم. در دو سال گذشته بیش از هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بیش از ۴۳ شرکت دانش بنیان انجام دادیم.
طیبنیا خاطرنشان کرد: در نمایشگاه دستاوردها چند شرکت که دستاوردهای خود را ارائه کردند، از شرکتهایی بودند که مورد حمایت فولاد مبارکه بودند. شرکتهای بزرگ باید این گامها را بردارند. در دنیا این دانشگاههای بزرگ هستند که لبههای تکنولوژی را فتح میکنند و حرکتهای جدید در کنار صنایع انجام میدهند.
مدیرعامل فولاد مبارکه ادامه داد: ارتباط صنعت با دانشگاه تاکنون به این شکل وجود نداشته است. این ارتباط باید دوطرفه باشد. پارکهای علم و فناوری مرکزی برای شکل گیری این تلاقی میشوند. به دنبال آن نیازهای صنعت مطرح میشود، چالشهای صنعت مرتفع میشود تا به نقطهای برسیم که حرفی برای تکنولوژی داشته باشیم. اگر بخواهیم در رقابتهای آینده بمانیم، باید به جایگاهی برسیم که حرف جدید برای گفتن داشته باشیم.
وی عنوان کرد: ارتباط صنعت و دانشگاه حلقه وصلی است که میتواند این مهم را محقق کند. فولاد مبارکه این ریسکپذیری را دارد در سال گذشته فولاد مبارکه به میزان ۱۱ همت از شرکتهای دانشبنیان خرید انجام داده است.
منبع: بورس نیوز