تاریخ: ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۶:۳۲
بازدید: ۵۲
کد خبر: ۳۶۷۹۵۶
سرویس خبر : آهن و فولاد

کدام کشور‌ها از تعرفه‌های جدید ترامپ بیشتر ضرر می‌کنند؟

کدام کشور‌ها از تعرفه‌های جدید ترامپ بیشتر ضرر می‌کنند؟
‌می‌متالز - کانادا در راس فروشندگان فولاد و آلومینیوم است و بیشترین ضرر را از اعمال تعرفه ۲۵ درصدی ترامپ خواهد کرد.

به گزارش می‌متالز، دونالد ترامپ قصد دارد از ۱۲ مارس تعرفه ۲۵ درصدی بر واردات فولاد و آلومینیوم، به ارزش حدود ۵۰ میلیارد دلار وضع کند.

در صورت بروز این اتفاق کدام کشور‌ها بیشترین ضرر را خواهند کرد؟

تقریباً یک‌چهارم کل فولاد مورد استفاده در ایالات متحده وارداتی است.

کانادا، برزیل و مکزیک سه تامین‌کننده برتر فولاد به ایالات متحده هستند. طبق گزارش اداره تجارت بین‌الملل، بین مارس ۲۰۲۴ و ژانویه ۲۰۲۵، آنها حدود نیمی (۴۹ درصد) از واردات فولاد را برای مصرف داخلی تامین کردند.

جدول زیر صادرکنندگان عمده فولاد به آمریکا را نشان می‌دهد.

کدام کشور‌ها از تعرفه‌های جدید ترامپ بیشتر ضرر می‌کنند؟

بزرگ‌ترین تامین‌کنندگان آلومینیوم به ایالات متحده چه کسانی هستند؟

کانادا تاکنون بزرگ‌ترین تامین‌کننده آلومینیوم به ایالات متحده است.

طبق گزارش اداره تجارت بین‌الملل، بین مارس ۲۰۲۴ و ژانویه ۲۰۲۵، تقریباً ۴۰ درصد از واردات ایالات متحده را تأمین کرد که در مجموع نزدیک به ۳ میلیون تن متریک بود.

امارات متحده عربی، چین، کره جنوبی و بحرین پس از کانادا، پنج تامین‌کننده برتر آلومینیوم به ایالات متحده را تشکیل می‌دهند.

آلومینیوم به عنوان یک فلز سبک وزن، به طور گسترده در صنعت خودروسازی و هوافضا استفاده می‌شود.

همچنین به دلیل توانایی در حفظ محتویات و قابلیت بازیافت آن، اغلب در بسته‌بندی، به ویژه برای مواد غذایی و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود.

جدول زیر بیشترین صادرکنندگان آلومینیوم به آمریکا را نشان می‌دهد که در صورت اعمال تعرفه، بیشترین ضرر را متحمل خواهند شد.

کدام کشور‌ها از تعرفه‌های جدید ترامپ بیشتر ضرر می‌کنند؟

منبع: اطلاعات آنلاین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده