تاریخ: ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۹:۴۵
بازدید: ۶۸
کد خبر: ۳۶۷۹۶۵
سرویس خبر : آهن و فولاد

برگزاری ارزیابی مدل ملی تعالی نظام پیشنهاد‌ها در شرکت فولاد هرمزگان

برگزاری ارزیابی مدل ملی تعالی نظام پیشنهاد‌ها در شرکت فولاد هرمزگان
‌می‌متالز - ارزیابی نظام پیشنهاد‌ها بر اساس مدل ملی نظام پیشنهاد‌ها در تاریخ ۲۳ بهمن‌ماه در شرکت فولاد هرمزگان با حضور تیم ارزیابی مدل تعالی نظام پیشنهاد‌ها برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، مرضیه حمیدی، مدیر مهندسی صنایع شرکت فولاد هرمزگان با بیان این مطلب در ادامه افزود: مطابق با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، جلسات ارزیابی در ۸ معیار و دو گروه توانمندساز‌ها (معیار ۱ تا ۷) و نتایج (معیار ۸) در دفتر مدیریت مهندسی صنایع برگزار شد.

وی افزود: ارزیابی این دوره نظام پیشنهاد‌ها با ارائه گزارش بازخورد تیم ارزیابی توسط سرارزیاب در دفتر معاونت تکنولوژی در راستای بهبود عملکرد این نظام در شرکت فولاد هرمزگان پایان یافت.

در ادامه عبدالعظیم خرم، کارشناس تضمین کیفیت و استراتژی‌های شرکت فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: تیم ارزیابی متشکل از اسامی امین‌الله منصوری (سرارزیاب)، وحید صادقی و معصومه خورشیدی بودند و به دقت ارزیابی‌ها از عملکرد نظام پیشنهاد‌های شرکت فولاد هرمزگان توسط این افراد انجام شد.

خرم با اشاره به اهداف مدل ملی ارزیابی نظام پیشنهاد‌ها تصریح کرد: مهم‌ترین اهداف مدل ملی ارزیابی نظام پیشنهاد‌ها عبارتند از:

  • کمک به انجام خود ارزیابی توسط مدیران و دست‌اندرکاران نظام پیشنهاد‌ها در سازمان‌ها و ایجاد آگاهی از نقاط قوت و فرصت‌های بهبود و تعریف پروژه‌های بهبود به منظور تکامل و بلوغ نظام پیشنهاد‌ها
  • ایجاد انگیزه در مدیران ارشد و مسئولین نظام پیشنهاد‌ها در سازمان‌ها برای شتاب بخشیدن به اصلاح و تکمیل سیستم‌های استقرار یافته جهت شرکت در جشنواره ارزیابی ملی و دریافت جوایز ملی
  • شناسایی سازمان‌ها و تجارب برتر و ایجاد زمینه و فرصت برای بهینه‌کاوی (Benchmarking) از آنها و همچنین گسترش ارتباط و یادگیری متقابل سازمان‌های فعال در اجرای نظام پیشنهاد‌ها
  • کمک به طراحی و پیاده‌سازی کامل‌تر نظام پیشنهاد‌ها برای سازمان‌های مبتدی

وی اضافه کرد: در طراحی مدل تلاش بر این بوده است که تصویر کاملی از نظام پیشنهاد‌ها ترسیم و شرکت‌ها بر اساس مقایسه خود با آن به جنبه‌های قوت و ضعف نظام پیشنهاد‌های خود را واقف شوند.

کارشناس تضمین کیفیت شرکت فولاد هرمزگان عنوان کرد: مدل ملی ارزیابی نظام پیشنهاد‌ها حول ۸ معیار و ۱۱۳ زیرمعیار طراحی شده است. همچنین در بخش‌هایی از طراحی مدل از مدل اروپایی (EFQM) که خوشبختانه رواج مناسبی در کشور یافته و پوشش آموزشی گسترده‌ای در میان کارشناسان مدیریتی کشور داشته، الهام گرفته شده است و همانند مدل EFQM جمع امتیازات ۱۰۰۰ است و معیار‌ها به دو گروه توانمندساز (معیار‌های ۱ تا ۷) و نتایج (معیار ۸) تقسیم می‌شود.

خرم ادامه داد: در توزیع امتیاز‌ها ۶۰۰ امتیاز به معیار‌های توانمندساز و ۴۰۰ امتیاز به معیار نتایج تخصیص یافته است. معیار‌های مدل ملی نظام پیشنهاد‌ها شامل معیار یک: رهبری، معیار دوم: آموزش و توان‌افزایی، معیار سوم: تبلیغات، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی، معیار چهارم: سازماندهی، معیار پنجم: مدیریت سیستم اطلاعاتی، معیار ششم: انگیزش، معیار هفتم: فرآیند‌ها و معیار هشتم: نتایج است.

شایان ذکر است که شرکت فولاد هرمزگان در دوره قبل جشنواره مدل ملی نظام پیشنهاد‌ها موفق به دریافت تندیس بلورین شده است.

منبع: فولاد هرمزگان

عناوین برگزیده