
به گزارش میمتالز، دکتر «مجید عطاییپور» دبیر علمی این رویداد در سیزدهمین کنفرانس مهندسی معدن ایران و هشتمین کنگره بینالمللی معدن و صنایع معدنی با ارائه گزارشی از روند برگزاری، این کنفرانس را جشن سالیانه مهندسان معدن دانست و اظهار کرد: توسعه و پیشرفت سه رکن دارد که شامل دانش، قدرت و ثروت است و اگر این سه رکن هماهنگ در کنار هم قرار بگیرند، میتوانند منابع طبیعی و معدنی کشور را به ظهور و بهروز برسانند.
وی منشأ دانایی را دانشگاه، منشأ دارایی را بخش خصوصی و شرکتهای معدنی و منشأ توانایی را حاکمیت دانست که باید به درستی در این بخش نظارت کنند تا دانش و ثروت در مسیر درست خود به شکوفایی اقتصاد کشور منجر شود.
عطاییپور این کنفرانس را سالانه دانست و یادآور شد: شعار این رویداد نوآوری، هوشمندسازی و توسعه پایدار تعیین شد و مقالات و پژوهشها، سخنرانیهای کلیدی، پنلهای تخصصی و میزگردها حول این شعار هدایت میشود.
دبیر علمی کنفرانس مهندسی معدن با اشاره به فراخوان جذب مقالات در این کنفرانس، یادآور شد: محورهای جدید این کنفرانس شامل مکانیزاسیون و هوشمندسازی و هوش مصنوعی و تاثیرات آن بر صنعت معدن و حقوق معادن میشود و انتظار نداشتیم که در سال اول، مقالات زیادی جذب کنیم.
به نقل از دانشگاه امیرکبیر، وی اکتشافات معدنی، استخراج معادن، فرآوری مواد معدنی، مکانیک سنگ، اقتصاد و مدیریت، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، توسعه پایدار و تولید سبز، ایمنی و بهداشت و محیط زیست را از دیگر محورهای کنفرانس مهندسی معدن نام برد.
دبیر علمی این کنفرانس با بیان اینکه در این دوره از کنفرانس بیش از ۳۰۴ مقاله دریافت شد، اظهار کرد: بر روی این مقالات بیش از ۶۰۰ داوری از سوی ۲۰۰ داور صورت گرفت و در نهایت ۱۸۴ مقاله پذیرش شد.
عطاییپور با بیان اینکه ۳۷ مقاله به صورت شفاهی ارائه میشود، افزود: تعداد ۱۴۷ مقاله به پوستر ارائه میشود.