تاریخ: ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۰:۲۰
بازدید: ۵
کد خبر: ۳۷۰۰۰۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس:

استیضاح در شرایط فعلی به نفع کشور نیست

استیضاح در شرایط فعلی به نفع کشور نیست
‌می‌متالز - برای بهبود شرایط حاضر و ساماندهی شدن اقتصاد کشور به جای استیضاح، باید برنامه‌های مدونی ارائه شود.

به گزارش می‌متالز، ولی‌الله بیاتی، گفت: قطعا استیضاح وزیر اقتصاد در شرایط کنونی به نفع کشور نیست، گفت: می‌بایست مجلس برای وضعیت نابسامان اقتصاد کشور اقدام به ارائه پیشنهاد‌های لازم و بنیادی کند.

او گفت: طی ماه‌های گذشته وجود مباحث سیاسی و جنگ، بی‌ثباتی زیادی را برای اقتصاد کشور رقم زد به طوری که تولیدکننده‌ها، فعالان حوزه صادرات و واردات را با مشکلات بسیاری مواجه کرد.

بیاتی در ادامه با اشاره به وجود ناترازی انرژی در کشور، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی در رابطه با وضعیت نابسامان اقتصاد کشور که ناشی از موارد فوق است می‌بایست اقدامات جدی انجام دهد. اما به نظر می‌رسد در مرحله اول کار، استیضاح به صلاح نباشد، اما طی جلساتی، می‌توان به نتایج مثبت رسید.

او با تاکید به اینکه بهتر است به جای استیضاح، راهکار‌های لازم برای بهبود شرایط اقتصادی ارائه شود، گفت: برای بهبود شرایط حاضر و ساماندهی شدن اقتصاد کشور به جای استیضاح، باید برنامه‌های مدونی ارائه شود.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

عناوین برگزیده