
به گزارش میمتالز، مهدی طغیانی، با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با راهکارهای تحقق شعار سرمایهگذاری برای تولید، گفت: شعار سرمایهگذاری برای تولید عملا در راستای اجرای برنامه هفتم توسعه قرار دارد.
نماینده مردم «اصفهان» در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پیرو مصوبات برنامه هفتم توسعه نرخ رشد ۸ درصدی در اقتصاد نیز پیشبینی شده است ادامه داد: به واقع بدون سرمایهگذاری در تولید رسیدن به هدف برنامه در رابطه با افزایش نرخ رشد اقتصادی، امکانپذیر نیست.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعضای کمیسیون در این جلسه و در رابطه با راهکارهای تحقق شعار سال نیز هماندیشی کردند، ادامه داد: در این جلسه بر روی اقداماتی که باید در قبال شعار سال در کمیسیون اقتصادی دنبال شود، برنامهریزی صورت گرفت.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بخشی از اقدامات کمیسیون منوط به اقدامات نظارتی و تقنینی است، بیان کرد: به واقع ما در قوانینی همچون تامین مالی تولید و زیرساختها که در اواخر مجلس قبل مصوب شد، احکام بسیار خوبی را برای تامین مالی تولید و سرمایهگذاری در تولید نیز تصویب کردیم.
طغیانی با بیان اینکه در قانون تامین مالی تولید بستههای سرمایهگذاری در تولید در استانها پیشبینی شده است، ادامه داد: این بستهها باید از سوی استانداریها تهیه شود. همچنین گواهی سپرده سرمایهگذاری خاص در این بخش مد نظر قرار گرفته که بانکها باید آنها را تهیه کنند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت اقتصاد و امور دارایی باید در زمینه ایجاد صندوق پروژهها تسهیلگری کند، بیان کرد: همچنین در این بخش باید روشهای مختلف برای سرمایهگذاری در تولید از سوی وزارت اقتصاد و امور دارایی مد نظر قرار گیرد. با این حال این موارد هم در قانون برنامه هفتم پیشرفت و هم در قانون تامین مالی تولید و زیرساختها مورد تاکید قرار گرفته است.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بخشی از فعالیتهای ما در زمینه تحقق شعار سال منوط به نظارت در این بخش است، اظهار کرد: با این حال کمیسیون تاکید بر مانیتور و رصد اقدامات دولت در زمینه تحقق شعار سال دارد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در تدوین آییننامههای قانون تامین مالی تولید و زیرساختها عقب نیستیم، بیان کرد: در حال حاضر کمیسیون اقتصادی و مجلس اصرار بر اجرای این قانون دارد تا نظارت عددی و رقمی در این بخش صورت گیرد. به عنوان مثال باید مشخص شود در این قانون موضوع گواهی سپرده سرمایهگذاریهای خاص به چه میزان پیشرفت داشته است و در چند بانک مدنظر قرار گرفته و تا چه میزان توانسته سپرده جذب کند و تامین مالی چند پروژه را عهدهدار شده است.
وی تاکید کرد: بنابراین ما به دنبال این هستیم تا پایان سال جاری یک گزارش دقیقی از اقدامات در زمینه سرمایهگذاری در تولید ارائه دهیم. البته بخشی از این موارد به اصلاح قوانین هم باز میگردد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه علی رغم همه تلاشهای صورت گرفته در سالهای گذشته به نظر میرسد در زمینه سرمایهگذاری در تولید همچنان خلا قانونی داریم، بیان کرد: بنابراین این مساله باید مدنظر قرار گیرد و حتی ما میتوانیم تکملههایی را به برخی قوانین داشته باشیم.