تاریخ: ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۱:۳۰
بازدید: ۹۴
کد خبر: ۳۷۲۳۹۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
مدیر منابع آب آمل و محمودآباد:

یک معدن شن و ماسه در جاده هراز پلمب شد

یک معدن شن و ماسه در جاده هراز پلمب شد
‌می‌متالز - مدیر منابع آب آمل و محمودآباد گفت: یک واحد معدنی شن و ماسه در حاشیه رودخانه هراز به دلیل برداشت غیرمجاز مصالح رودخانه‌ای با پیگیری‌های منابع آب آمل و دستور دادستان شهرستان پلمب شد.

به گزارش می‌متالز، «مهدی صدیقی» سه‌شنبه ۱۹ فروردین اظهار کرد: بر اساس دریافت برخی گزارش‌های مردمی مبنی بر فعالیت غیرمجاز یک واحد معدنی شن و ماسه در کیلومتر ۱۸ جاده هراز، پیگیری موضوع در دستور کار اداره منابع آب آمل و محمودآباد قرار گرفت و پس از بررسی‌های میدانی با توجه به اثبات تخلف، اقدامات لازم برای اعمال قانون انجام شد.

وی افزود: همکاران ما در اداره منابع آب آمل و محمودآباد طبق ضوابط ابتدا با صدور تذکر و اخطار به بهره‌بردار متخلف، اقدام به جلوگیری از برداشت غیرمجاز مصالح رودخانه‌ای کردند که به دلیل بی‌توجهی به اخطار‌ها از سوی بهره‌بردار، پیگیری قضایی و تشکیل پرونده در دستور کار قرار گرفت.

مدیر منابع آب آمل و محمودآباد خاطرنشان کرد: این واحد معدنی با دستور ویژه دادستان شهرستان پلمب و برداشت غیرمجاز مصالح رودخانه‌ای متوقف شد.

به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای مازندران، صدیقی با بیان این‌ که صیانت از حریم و بستر رودخانه‌ها و منابع آبی به طور مستمر در دستور کار ادارات منابع آب و شرکت آب منطقه‌ای قرار دارد، گفت: سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۹۱۰۰ متعلق به شرکت آب منطقه‌ای مازندران همواره آماده دریافت گزارش‌ها، انتقادات و پیشنهاد‌های مردم در حوزه وظایف و اختیارات این شرکت است و انتظار داریم شهروندان با ارائه گزارش‌های تخلفاتی از این دست در حفاظت از منابع آبی سهیم شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

عناوین برگزیده